Putem amana imbatranirea pielii!

De tinerete fara batrante biologica nu este posibil sa beneficiem, insa putem mentine aspectul pielii mult mai tanar daca folosim produse cosmetice revolutionare. Avem doua vesti bune pentru tine, brandul Biotherm a sosit si pe piata din Romania si a lans
  • Publicat:
Putem amana imbatranirea pielii!
Putem amana imbatranirea pielii!

Aceasta se bazeaza pe un ingredient natural – siliciu pur- continut intr-o formula dermobiotica de ingrijire a pielii. Testele au demonstrat ca, pe termen lung, ridurile sunt reduse cu 85%, iar pielea este vizibil intinerita.

Oana Cuzino si New Life

Incepand cu 1 iunie 2008, Oana Cuzino este imaginea primei retele drugstore din Romania, New Life, un concept nou care imbina farmacia cu produsele de frumusete, dermatocosmetice, parfumuri, farduri cu produsele pentru copii si cele pentru ingrijirea corpului. Compania a intrat pe piata româneasca in anul 2005, o data cu deschiderea primului magazin in Constanta. Apoi au urmat deschiderile magazinelor din Cluj-Napoca, Ploiesti, Brasov, Sibiu, Pitesti si din nou Cluj-Napoca. Reteaua New Life este intr-o continua expansiune, inaugurand recent un nou magazin in noul Mall din Constanta.

In urmatorii 3 ani, sunt preconizate noi deschideri de magazine, cu un total de 40 in capitala si in toata tara, situate atat in centre comerciale si Mall-uri, cat si independente, in zonele centrale. Pentru oferte si adrese accesati www.new-life.ro.

Asics a deschis primul magazin in Romania

Compania Gipo, importatorul oficial al brandului Asics, a deschis primul magazin monobrand Asics in centrul comercial Baneasa Shopping City. Pentru strategia de lansare, Asics a mizat pe parteneriatul incheiat cu Comitetul Olimpic si Sportiv Roman.

Contractul de parteneriat cu titlu de sponsorizare are drept obiect furnizarea echipamentului de competitie pentru intreaga delegatie olimpica a Romaniei, incluzand echipamentul destinat festivitatii de deschidere a Olimpiadei de la Beijing 2008. La evenimentul de lansare a fost prezena, din partea COSR, fosta mare sportiva Violeta Beclea si cativa membri ai Echipei Olimpice a Romaniei.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân