Stelute si inimioare, trucuri hot pentru vara

Intr-o imensa varietate de modele usor de asortat, stelutele si inimioarele sunt must-have-ul sezonului fierbinte. Pentru femeile pasionate de moda, Sheba recomanda vara aceasta Colectia HOT - Stelute si inimioare.
  • Publicat:
Stelute si inimioare, trucuri hot pentru vara
Stelute si inimioare, trucuri hot pentru vara

De la stele de mare pana la inimioare stilizate, de la inele si cercei pana la bratari, coliere si pandantive, bijuteriile din noua colectie confera tinutelor o stralucire delicata, iar celor care le poarta un look trendy.  
   
„Nu doar designul cu stelute si inimioare este in voga, ci si culorile-vedeta ale colectiei – galbenul si albastrul azuriu. Perfecte pentru tinutele lejere casual, smart sau chiar office, bijuteriile cu stelute si inimioare au si o importanta valoare simbolica: steaua inseamna speranta, iar inima – sentimente profunde”, spune Ioana Condurateanu, director general Sheba.

Bijuteriile Sheba sunt o alegere buna atat pentru cadouri aniversare, cat si pentru ocazii speciale, intrucat acopera o gama larga de gusturi, la preturi adaptabile oricarui buget. De asemenea, Sheba produce bijuterii la comanda, personalizate sau pentru diferite evenimente si prezentari de moda.

Toate piesele Sheba sunt unicat sau de serie mica, sunt confectionate din argint de cea mai buna calitate, iar pietrele semipretioase folosite sunt autentice.

Sheba are o experienta de 13 ani in domeniul prelucrarii bijuteriilor pe piata romaneasca si comercializeaza numai bijuterii confectionate din pietre semipretioase montate manual in argint.

Magazin Sheba
Str. George Enescu 33
www.shebabijuterii.ro

Articol exclusiv online.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Fara riduri!
Fara riduri!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân