Ramona Bădescu, despre vindecarea interioară: „M-a învățat să îmbrățișez copacii”

Invitată în emisiunea „Ce se întâmplă, Doctore?”, Ramona Bădescu a vorbit despre vindecarea interioară.
  • Publicat:

Invitată în emisiunea „Ce se întâmplă, Doctore?”, Ramona Bădescu a vorbit despre vindecarea interioară. Actrița în vârstă de 54 de ani ne-a povestit că a reușit să se vindece cu ajutorul unui specialist.

Cu toții știm cât de important este să avem grijă de noi, atât pe interior, cât și pe exterior, iar ceea ce mâncăm nu este suficient să ne asigure o viață sănătoasă, ci trebuie să avem grijă și de gândurile noastre.

„Cred că toate femeile trec prin momente de anxietate, de stres, mai ales după naștere (…) mama își asumă cele mai mari responsabilități și este acea perioadă post-natală care îți creează acele probleme. Eu am încercat să fac față acelei perioade, dar sfătuiesc toate mamele să citească foarte mult și dacă au norocul, cum am avut eu norocul să-l întâlnesc pe Vasile Păun, care mi-a explicat foarte multe lucruri despre cum funcționăm, cum funcționează creierul, despre faptul că trebuie să gândim bine ca să atragem binele, nu trebuie să ne gândim la probleme negative pentru că le atragem. Și uite așa, încet-încet, mi s-au schimbat multe lucruri. Am început să văd lucrurile într-un mod pozitiv, să mi le atrag, chiar dacă instinctiv aveam această atragere fără să o știu”, ne-a spus Ramona Bădescu.

Ramoa Bădescu a povestit că și-a găsit vindecarea interioară în natură, cu ajutorul exercițiilor pe care le-a făcut în pădure.

„M-a învățat să îmbrățișez copacii. Instinctiv, mai mergeam, mai mângâiam un pom, îmi plăcea structura tulpinii, îmi plăcea să-l văd. Dar acum efectiv m-a învățat să-l simt. Am mers un sfert de oră în pădure cu ochii închiși și m-am lăsat pe mâna lui să mă conducă. Am îmbrățișat un pom și am început să simt cum se mișcă seva, cum urcă și cum trece prin mâini”, a mai povestit actrița în urma experienței sale, în emisiunea „Ce se întâmplă, Doctore?”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult