Cum ar trebui să fie o femeie, în viziunea Ramonei Bădescu

Actrița în vârstă de 54 de ani a descris cum ar trebui să fie o femeie în viziunea ei.
  • Publicat:

Invitată în emisiunea „Ce se întâmplă, Doctore?”, Ramona Bădescu a vorbit despre filosofia sa în privința feminității. Actrița în vârstă de 54 de ani a descris cum ar trebui să fie o femeie în viziunea ei.

„Îmi place foarte mult să mă gândesc că orice femeie are o originalitate a ei. Nu există un șablon al feminității. Există o încărcătură sufletească pe care o transpui. Organismul este un mod de a transpune tot ce ai în suflet și tot ce ai adunat în suflet”, ne spune Ramona Bădescu.

Vedeta spune că educația joacă și ea un rol important și menționează că educația ei rigidă nu se mai aplică zilelor noastre, fiind „mai arhaică”.

„Întotdeauna trebuie să fii de acord cu ceea ce ești, să accepți ceea ce ești, să nu vrei să devii alta, pentru că n-ai să poți. Pentru mine a fi feminină înseamnă a fi puternică, dar a nu dori să devi un bărbat, a nu dori să faci ceea ce fac bărbații sau să o faci pentru că o fac bărbații”, explică Ramona Bădescu pentru „Ce se întâmplă, Doctore?”.

Actrița în vârstă de 54 de ani îndeamnă femeile să nu-și piardă feminitatea, sensibilitatea, șarmul, cucerirea bărbaților prin a găti un lucru, prin a ne îmbrăca într-un anumit fel.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult