Horoscop februarie 2023. Zodia determinată să facă o diferență!

Află ce prezic astrele în luna februarie 2023. Horoscop februarie 2023.
02.02.2023

Află ce prezic astrele în luna februarie 2023. Horoscop februarie 2023.

Berbec – Testarea unor prietenii, relații sau obiective!

Începi luna în plină forță angrenat în acele activități sau relații care te stimulează atât fizic cât și intelectual. Luna Plină din Leu din 5 Februarie te invită să evaluezi care sunt acele relații, proiecte, hobby-uri care merită atenția și implicarea ta. Din 20 februarie Venus, micul benefic intră în propriul tău semn, amplificându-ți personalitatea și încrederea în tine. În același timp Luna Nouă din Pești din aceeași zi te îndeamnă să demarezi un proces de cunoaștere și descoperire interioară.

Taur – Determinat să faci o diferență!

Ești mai determinat să-ți demonstrezi abilitățile, talentul sau chiar autoritatea în prima parte a lunii. Luna Plină din Leu din 5 Februarie te îndeamnă să-ți păstrezi flexibilitatea și înțelegerea în modul în care te împărți între familie și cariera. Din 20 februarie Venus, planeta care te guvernează intră în Berbec, fapt care te face mai nostalgic dar și mai sceptic în privința unor relații timp ce Luna Nouă din Pești din aceeași zi, te îndemna să reflectezi mai adânc asupra unor proiecte de viitor, aspirații și chiar prietenii.

Gemeni – Noi direcții de dezvoltare și noi conexiuni!

Prima parte a lunii este interactivă și-ți va stimula nevoia de comunicare sau informare, dacă sunt domenii sau direcții noi de interes pentru tine, nu vei ezita să le explorezi. Luna Plină din Leu din 5 februarie te provoacă să îmbrățișezi unele aspecte sau informații mai puțin comode dar necesare. Pe 11 Februarie, Mercur intră în Vărsător pregătindu-te pentru noi studii sau călătorii. Din 20 Februarie, în timp ce sectorul prieteniilor este favorizat de intrarea lui Venus în Berbec, ambițiile tale profesionale capătă amploare.

Horoscop februarie 2023

Rac – Analizarea unor chestiuni financiare sau emoționale!

Echilibrarea sau stabilizarea situației financiare sau emoționale se va afla în prim plan la începutul lunii. Luna Plină din Leu din 5 Februarie te poate suprinde cu unele chestiuni neprevăzute care vor necesita de la tine o abordare fermă și realistă. Din 20 Februarie în timp ce Venus, micul benefic îți activează sectorul carierei susținându-te în a-ți amplifica vizibilitatea, Luna Nouă din Pești îți deschide noi orizonturi fizice, intelectuale și spirituale. Important este să fii deschis pentru ele.

Leu – Clarificarea situației unui parteneriat!

O relație de parteneriat sentimental sau profesional se va afla în vizorul tău cu ocazia Lunii Pline din propriul tău semn din 5 februarie iar dacă vei considera că nu este unul echitabil sau avantajos pentru tine, vei fi tentat să iei măsurile necesare. În a doua parte a lunii, Venus, planeta iubirii și a finanțelor va intra în Berbec intensificând dorința pentru mai multă aventură și libertate în timp ce Luna Nouă din Pești din 20 februarie te îndeamnă să te concentrezi mai mult pe acele angajamente financiare sau emoționale stabile din viața ta.

Fecioară – Calitatea stilului de viață este foarte importantă!

Simțul datoriei și dorința de a avea un randament cât mai bun în ceea ce întreprinzi sunt foarte importante pentru tine însă Luna Plină din Leu din 5 februarie va scoate la suprafață orice dezechilibru existent între timpul pentru muncă și cel pentru relaxare. Un stil de viață sănătos și echilibrat va deveni criteriul în funcție de care vei face unele alegeri luna aceasta iar intrarea lui Mercur, propriul tău guvernator în Vărsător va susține din plin acest demers. Din 20 Februarie, vei începe să dezvolți noi moduri de a interacționa într-un parteneriat.

Horoscop februarie 2023

Balanța – A-ți valoriza talentul și creativitatea!

Modul în care îți gestionezi timpul în general și un echilibru între activitățile personale și cele socio – profesionale vor fi în vizorul Lunii Pline din 5 Februarie care va cere de la tine o organizare mai eficientă și mai productivă dar care să țină cont și de nevoile tale. A reuși să-ți valorizezi talentul și creativitatea va fi foarte important pentru tine. Din 20 februarie, în timp ce Venus intră în Berbec aducând mai multă asertivitate în relații, Luna Nouă din Pești te îndeamnă să ai mai multă grijă la stilul de viață și la sănătatea ta.

Scorpion – Conștientizări personale importante!

Ceva sau cineva te poate determina să te manifești într-un mod imprevizibil dacă consideri că anumite lucrurile sau situații nu te mai satisfac pe plan personal sau profesional iar Luna Plină din 5 februarie va crea contextul necesar pentru a face unele schimbări. Vei avea șansa să contientizezi care lucruri sau persoane sunt cu adevărat importante pentru tine. Pe 20 februarie, Luna Nouă din Pești îți deschide noi orizonturi relaționale însă bazate pe conștientizările din prima parte a lunii în timp ce Venus pășește în Berbec dinamizând interacțiunea cu cei din mediul profesional.

Săgetător – Schimbare de perspectivă!

Unele diferențe de idei, mentalități sau perspective pot fi destul de intense în prima parte a lunii prin prisma Lunii Pline din 5 Februarie care te va îndemna să rămâi flexibil și adaptabil la noi perspective. Unele conversații profunde te vor îndemna să reflectezi mai adânc asupra unor concepte. Luna Nouă din Pești din 20 februarie îți oferă șansa să pui bazele unor noi proiecte legate de casă, familie sau mediul emoțional într-un mod serios și asumat. În aceeași zi, Venus intră în Berbec amplificând nevoia de socializare și distracție.

Horoscop februarie 2023

Capricorn – Mai conștient de oamenii pe care te poți baza!

Rezolvarea unor chestiuni de natură practică, administrativă fie în mediul profesional fie în cel familial sunt în vizorul tău la începutul lunii. Luna Plină din Leu din 5 februarie te surprinde cu unele chestiuni financiare neprevăzute pe care va trebui să le analizezi cu grijă înainte de a te decide cum să procedezi. Din 20 februarie, în timp ce Luna Nouă din Pești te îndeamnă să evaluezi care sunt relațiile din anturajul apropiat pe care te poți baza, Venus intră în Berbec mobilizându-te să faci unele schimbări interioare sau în propriul cămin.

Vărsător – Redobândirea echilibrului într-un parteneriat!

Luna Plină din Leu din 5 februarie din sectorul parteneriatelor tale, personale sau profesionale scoate unele chestiuni mai sensibile la suprafață care vizează regăsirea unui echilibru între cerințele sau nevoile tale și cele ale partenerului mai ales dacă acestea nu sunt apreciate corespunzător de unul dintre voi. Odată cu Lună Nouă din Pești din 20 Februarie, îți va deveni mai clar care sunt valorile importante pentru tine și cine îți este alături și disponibil să le împartă cu tine. Sfârșitul de lună te stimulează atât fizic cât și intelectual!

Pești – Noi începuturi clădite pe experiența anterioară!

Unele chestiuni administrative sau organizatorice care vizează mediul în care lucrezi sau propria gospodărie îți dau bătăi de cap în prima parte a lunii forțându-te să te confrunți cu obstacole neprevăzute. Fizic și psihic te poți simți ușor tensionat. Din 20 februarie, Luna Nouă din propriul tău semn te ajută să te focusezi pe acele lucruri cu adevărat importante pentru creșterea și evoluția ta însă într-un mod asumat, conștient de tot ce ai acumulat ca și experiență până acum. În aceeași zi, Venus intră în Berbec aducând noi oportunități de natură financiară.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Arta de a fi singur. Și fericit
Arta de a fi singur. Și fericit