Cum recunoști o persoană toxică?

Află cum recunoști rapid o persoană toxică din viața ta!

Atenție maximă la persoanele toxice din jurul vostru. Fie că este vorba despre rude, colegi sau prieteni, persoanele toxice vă pot stresa, vă pot răni și vă pot face să vă simțiți vinovați pentru problemele lor.

O persoană toxică este una manipulatoare, care se va victimiza permanent. O persoană toxică vă va izola de restul apropiaților, vă va vorbi numai despre defectele voastre, nu vă va asculta, își va minimaliza comportantele deviante și vă va invada agresiv viața privatâ.

O persoană toxică va cerși permanent atenție, va exagera și va avea relații fără pic de bucurie.

Există persoane toxice care își pot schimba comportamentul atunci când le este semnalat. Dacă nu fac acest lucru, iar relația cu aceste persoane devine dificilă, cel mai bine ar fi să nu mai aveți de-a face cu ele.

Pentru informații de sănătăte, nutriție și psihologie, vă așteptăm și pe canalele noastre de youtube, insta și tik tok!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult