Dieta actorilor din filmul „Thor” pentru a crește masa musculară

Se pare că toți actorii au consumat același aliment pentru a putea avea acea musculatură de supererou: migdalele.
  • Publicat:
Dieta actorilor din filmul „Thor” pentru a crește masa musculară
Foto: Hepta Dieta actorilor din filmul „Thor” pentru a crește masa musculară

Premiera filmului „Thor: Love and Thunder” este la câteva zile distanță, iar fanii abia așteaptă să facă din nou cunoștință cu Universul Marvel pe marile ecrane. După ce au fost făcute publice fotografii și materiale video cu actorii, cu siguranță supereroii au fost nevoiți să-și schimbe total dietele pentru a afișa noile siluete. Chris Hemsworth are întotdeauna o siluetă bine definită, dar cele mai mari diferențe se văd la Natalie Portman, care a pus foarte multă masă musculară, în special la brațe. Se pare că toți actorii au consumat același aliment pentru a putea avea acea musculatură de supererou: migdalele.

Migdalele au numeroase beneficii și ajută la reducerea grăsimii de pe burtă și a ridurilor. Dieta lui Chris Hemsworth a gravitat în special în jurul untului și laptelui de migdale. 28 de grame de unt de migdale conțin 6 grame de proteină vegetală, 4 grame de fibre, 50% din necesarul zilnic de vitamina E și 20% din necesarul zilnic de magneziu.

Bineînțeles, actorii din filmul „Thor” nu au mâncat zilnic doar migdale. Într-o postare pe contul de Instagram al lui Chris, actorul împreună cu antrenorul său personal, Luke Zocchi, pregătesc un shake cu banane, ovăz, pudră proteică, cafea de cocos, cacao și lapte de migdale.

Potrivit Men’s Health, pentru această producție, Chris a trebuit să mânânce 10 mese pe zi.

„După doar trei mese deja era plin, dar integram shake-urile cu o cupă dublă de proteine, banane, unt de arahide, două curmale și puțină sare”, a spus antrenorul personal al actorului pentru Men’s Health.

La rândul ei, Natalie Portman a fost nevoită să urmeze o dietă care să o ajute să pună masă musculară.

„Când am filmat „Black Swan” mi s-a cerut să slăbesc cât mai mult posibil”, a spus actrița pentru Variety. ”Aici mi s-a cerut să mă fac cât mai mare posibil. A fost o adevărată provocare, mai ales pentru mine ca femeie”, a continuat actrița.

Dacă în timpul filmărilor pentru „Black Swan” Natalie a mâncat doar morcovi și migdale, pentru „Thor” actrița a fost nevoită să mănânce zilnic migdale și să bea cel puțin trei shake-uri proteice vegetale cu lapte de migdale.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân