Paste carbonara cu cârnați și broccoli, o rețetă reinterpretată

Venim către tine cu o rețetă reinterpretată de paste carbonara cu cârnați și broccoli, care reușește să aducă vibe-ul italian în confortul casei tale.
  • Publicat:
Paste carbonara cu cârnați și broccoli, o rețetă reinterpretată
Foto: shutterstock / Paste carbonara cu cârnați și broccoli, o rețetă reinterpretată

Timpul petrecut în bucătărie ne face uneori să rămânem fără inspirație. Venim către tine cu o rețetă reinterpretată de paste carbonara cu cârnați și broccoli, care reușește să aducă vibe-ul italian în confortul casei tale. În plus, nu durează mai mult de 30 de minute pregătirea acestui preparat.

Pentru patru porții ai nevoie de:

Paste carbonara cu cârnați și broccoli: mod de preparare

Într-o tigaie mare pune uleiul la încins și adaugă cârnații tăiați bucățele și lasă-i pe foc până se obține o culoare rumenă. Între timp, amestecă ouăle, parmezanul și adaugă sare și piper.

Pregătește spaghetele urmând instrucțiunile de pe ambalaj, apoi adaugă floretele de broccoli cu 3 minute înainte de a lua spaghetele de pe foc și păstrează un polonic din apa de la paste.

Adaugă usturoiul în tigaia cu cârnați, lasă-l să se călească, apoi ia tigaia de pe foc.

Adaugă spaghetele, floretele de broccoli și apa păstrată de la paste în tigaia cu cârnați și amestecă timp de 1-2 minute până când gusturile și aromele se combină între ele. Adaugă parmezan deasupra pentru mai multă savoare.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan