Vrei s-o exciti la maximum? Iata ce trebuie sa faci!

Parul, palmele, ceafa spatele, iata cateva zone de multe ori neglijate de barbatii mult prea grabiti sa ajunga in vagin.
  • Publicat:
Vrei s-o exciti la maximum? Iata ce trebuie sa faci!
7 locuri in care ii place unei femei sa fie atinsa

Aviz barbatilor! Corpul unei femei este mai complex decat ai fi crezut: nu are doar sani, fund si vagin. Terminatiile nervoase care o stimuleaza sunt raspandite pe intreg corpul. Descoperiti-le si nu le neglijati.

Parul
Da, chiar asa, parul nu are o functie exclusiv estetica. Daca iti treci incet degetele prin parul ei, coborand din zona tamplelor inspre ceafa, ii vei transmite adevarati fiori inspre coloana vertebrala, care o vor pregati pentru o partida de sex de neuitat.

Clavicula
O clavicula bine definita este foarte sexy la o femeie. Asa ca, de ce sa nu o apreciezi, prin mangaieri si sarutari? Acorda-i mare atentie aceastei zone, mai ales atunci cand o dezbraci. Ai putea sa ii inlaturi camasa doar pana aici si sa revii mai apoi asupra ei, pentru a-i reaminti cat de sexy este.

Ceafa
Daca vrei sa iti exciti partenera, trebuie fara doar si poate sa o saruti in aceasta zona. Este extrem de erogena si are o semnificatie speciala pentru femei. Nu uita ca in Japonia, era singura zona neacoperita de haine, considerata a fi cat se poate de atragatoare.

Zona inferioara a spatelui
O singura atingere a partenerei tale in aceasta zona spune multe: protectie, afectiune, senzualitate. Un sarut prelungit de la gat pana in acest punct o va face cu siguranta sa tresara si ii va accelera bataile inimii.

Palmele
Mainile sunt de regula folosite pentru a produce placere, insa caracterul lor erogen este de cele mai multe ori ignorat sau chiar necunoscut. Daca iti plimbi degetul de-a lungul palmei ei sau daca o saruti vei fi considerat sensibil, atractiv si cat se poate de sexy.

Lobii urechii
Sunt extrem de sensibili la o femeie. Fiind foarte delicati, corpul ei va raspunde foarte repede la stimulare si o vei excita numaidecat. Poti sa iti extinzi saruturile la nivelul intregii urechi, insa ai mare grija cum respiri si cum iti folosesti limba.

Interiorul coapselor
Saruturile si atingerile din aceasta zona sunt cu atat mai excitante cu cat te apropii foarte tare de zona vaginala, fara a o atinge insa. Foloseste-ti degetele si buzele cat mai senzual posibil si poti fi sigur ca ii vei declansa partenerei tale niste senzatii de neuitat.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”