Vrei sex de nota 10? Geme, respiră, vorbeşte murdar şi ţipă!

Sexul glăgios este unul dintre preferatele bărbaţilor, aşa că dacă vreţi să-i cuceriţi şi mai apoi să-i ţineţi aproape, nu e de ajuns să îi răsfăţaţi zi de zi cu dulcegării. Fiţi sălbatice!
  • Publicat:
Vrei sex de nota 10? Geme, respiră, vorbeşte murdar şi ţipă!

Sexul glăgios este unul dintre preferatele bărbaţilor, aşa că dacă vreţi să-i cuceriţi şi mai apoi să-i ţineţi aproape, nu e de ajuns să îi răsfăţaţi zi de zi cu dulcegării. Fiţi sălbatice!

Persoanele care se exprimă în pat la maximum demonstrează că se simt cu adevărat bine în timpul sexului. Specialiştii susţin că gemetele, respiraţia sacadată, ţipetele şi conversaţia murdară au un rol important în descoperirea plăcerii erotice, însă cu condiţia de a nu fi teatrale. Nu vă comportaţi precum starurile porno pentru că nimic din  ce fac acestea nu e natural, ne sfătuiesc experţii.

În momentul în care acest tip de manifestare în intimitate izvorăşte din dorinţa adevărată, iar reprezentaţiile nu sunt false, partenerii nu au de ce să se simţă jenaţi sau să se teamă că vor fi priviţi în mod ciudat. Iată câteva sfaturi:

1. Nu vă temeţi să faceţi ce vreţi în pat, partenerul va fi de-a dreptul excitat. Gemetele, de exemplu, le dau bărbaţilor de înţeles că sunt pe calea ce-a bună şi că ceea ce fac, fac bine. Când femeile ţipă, gem, zgârie, vorbesc murdar înseamnă că se simt bine, iar acest lucru le mulţumeşte bărbaţilor orgoliul. Deci nu vă sfiiţi!

2. Nu vă manifestaţi zgomotos dacă în camera de alături sunt persoane, dacă vă aflaţi în vizită la cineva, într-o casă străină. Faceţi ce vreţi când sunteţi singuri şi nu există riscul la cineva să vă audă pentru că acest lucru v-ar putea inhiba şi, mai apoi, pune în situaţii jenante.

3. Şi femeilor le place să-şi audă partenerii gemând, căci ca şi în cazul bărbaţilor, şi ele sunt asigurate că ceea ce fac crează plăcere deosebită. Imaginaţi-vă doar cum este sexul oral, când cel care primeşte nu se manifestă în nici un fel! Cel care oferă s-ar simţi încurcat de situaţie şi nu ar şti dacă tehnica sa este satisfăcătoare.
 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân