Top 10 fantezii sexual feminine

Fanteziile sexuale pot condimenta viata de cuplu. Apeleaza cu incredere la ele pentru a avea orgasm alaturi de partenerul tau!
  • Publicat:
Top 10 fantezii sexual feminine
Top 10 fantezii feminine: te regasesti in ele?

Vara asta vrei sa profiti la maximum de placerile sexuale? Tine cont de  topul celor mai intalnite fantezii feminine!

1. Partenerul tau te domina
Femeile se imagineaza uneori in postura de dominata, partenerul fiind cel care detine controlul absolut. Sexul este puternic si pasional, fara a fi insa violent sau dureros. Femeia este doar o papusa in acest joc, ea fiind “obligata” sa se supuna dorintelor partenerului sau. Este o forma de “viol”- unul de care tu vei profita din plin!

2. Sex “descoperit”
Lucrurile stau in felul urmator: cineva te urmareste in timp ce faci sex – fie o persoana cunoscuta, fie chiar un strain. Daca in realitate ai fi extrem de rusinata de acest lucru, in mintea ta totul este palpitant!

3. Sex romantic cu Fat Frumos
Barbatul perfect te curteaza, te seduce, este inebunit dupa tine. Iti face toate dorintele si te trateaza asa cum partenerul tau nu ar face-o niciodata. Te intelege perfect, iti accepta orice defect si iti indeplineste toate fanteziile. Sex pe plaja, la apus, cu sampania langa voi, viata sexuala este la cote maxime cu el!

4. Iti domini partenerul
De data asta tu esti “in charge” in ceea ce priveste desfasurarea partidei de sex. Iti imobilizezi partenerul, ii arati cat esti de sexy, punandu-l sa te atinga acolo unde iti place mai mult si tu este cea care detine controlul absolut al miscarilor.

5. Esti o “fata rea”
In viata reala esti cat se poate de cuminte si te-ai saturat. In fanteziile tale, ai curajul sa te duci la cel mai sexy barbat din zona si sa ii spui ce mult ti-ai dori sa fii cu el. Ai curajul sa raspunzi cu da ofertei a doi barbati irezistibili de a fi partenera lor de sex. Esti hotarata si iti urmezi scopurile fara nicio remuscare.

6. Sex cu ex-ul
Ai si tu un fost, acel “bad boy” care te-a atras nebuneste insa nu a fost tocmai serios, asa ca v-ati despartit? Acum gandul la corpul sau si ideea ca intalnindu-va intamplator pasiunea ar putea invia, te infierbanta la maxim.

7. Sexul cu o alta femeie
Cea mai sexy femeie stie perfect de ce ai nevoie pentru a te simti bine. Te mangaie cu pasiune, te saruta in cele mai erogene parti ale corpului si te atinge exact acolo unde iti place.

8. Sexul in grup
Tu cu partenerul tau ajungeti intr-o incapere unde lucrurile au luat-o razna. Partenerii se schimba intre ei, iar tu nu te poti abtine sa nu-i incerci pe cei mai chipesi. Saruti un barbat, atingi un altul, totul fara sentimentul ca faci ceva interzis.

9. Sex la malul marii
Esti in vacanta si dai de un strain plin de sex-appeal. Seara faceti o plimbare pe plaja si nu va puteti abtine sa nu va dati jos hainele si sa va mangaiati. In apa, pe nisipul fierbinte,  sexul nu a fost niciodata atat de bun!

10. Satisfacere orala
Partenerul tau nu se mai satura sa te satisfaca oral. La dus, in pat, in masina, oriunde ati fi, o portie de sex oral este obligatorie, dupa care urmeaza si o partida de sex normal, cat se poate de satisfacatoare. Sa nu mai spunem ca la sfarsit iti face si un masaj!
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”