De ce prefera barbatii sexul de dimineata?

Pentru faptul ca prefera sa faca sex dimineata mai mult decat seara, barbati reusesc de multe ori sa-si supere iubitele. Totusi, ele nu ar trebui sa-i acuze de rea-vointa pentru ca
  • Publicat:
De ce prefera barbatii sexul de dimineata?
De ce prefera barbatii sexul de dimineata?

Frustrata de comportamentul absolut inacceptabil al iubitului tau care mereu adoarme cand va asezati impreuna in pat? Desigur, tu ai chef de nebunii, iar el iti intoarce spatele. „Nu-i nimic, dimineata am sa i-o platesc”, iti zici probabil gandindu-te ca ai sa-l lasi sa-si rezolve singur erectia matinala, insa nu ai dreptate. Afla de ce!

Un factor important in sexualitatea masculina este testosteronul, hormonul placerilor ce determina impulsurile „primitive” ale partenerilor nostri. Nivelul acestuia in organism variaza de-a lungul zilei, in functie de bioritm. Iar cea mai ridicata valoare, spun oamenii de stiinta, se inregistreaza de obicei dimineata, in timp ce valorile cele mai scazute se inregistreaza seara sau pe timpul noptii.

Iata de ce barbatii nu au intotdeauna chef de prostioare seara, insa dimineata nu ar refuza niciodata o partida de sex. Prin urmare, daca noptile pline de senzualitate la care visai s-au dovedit a fi de fapt lungi, plictisitoare si acompaniate de sforaituri, nu e vina lui, ci a… Naturii!

Pentru ei este pur si simplu mai usor si mai placut sa puna in functiune erectia de dimineata si sa-si inceapa ziua cu un orgasm satisfacator, decat sa se straduiasca foarte mult seara.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”