100 de milioane de oameni fac sex in timp ce tu stai pe net!

In timp ce tu ai accesat aceasta pagina de Internet, circa 100 de milioane de oameni fac sex. Acesta este numarul de persoane care se dedau zilnic placerilor trupesti
  • Publicat:
100 de milioane de oameni fac sex in timp ce tu stai pe net!
100 de milioane de oameni fac sex in timp ce tu stai pe net!

Stiai ca picioarele fac obiectul celui mai comun fetis printre oamenii din vest? Se pare ca cei mai multi dintre acestia viseaza la picioare si, evident la pantofi, care mai de care mai inalti, mai ascutiti, mai sexy. Ti-ai putea imagina cum este sa faci sex cu un prezervativ din… panza?! In secolul al XV-lea acesta era singurul disponibil. Afla mai jos cateva lucruri interesante despre sex:

1. Sarutul previne aparitia cariilor. Asta pentru ca stimuleaza productia de saliva, fapt ce ajuta la curatarea cavitatii orale.

2. In medie, ne petrecem 20.160 de minute din viata sarutandu-ne.

3. Unul dintre primele prezervative folosite de inaintasii nostri prin secolul al XV- lea, era confectionat din panza. Celebrul Casanova se folosea de exact acest prezervativ cand pleca in „misiune”.

4. Pe timpul celui de-al II-lea Razboi Mondial, soldatii obisnuiau sa-si acopere tevile pustilor din dotare cu… prezervative! Asa le protejau de degradare, atunci cand erau nevoiti sa traverseze inot prin ape sarate.

5. Cantitatea de sperma produsa de un american de varsta medie a scazut cu 30% in ultimii 30 de ani.

6. O femeie cantarind 58 de kilograme va arde intre 70 si 120 de calorii in timpul sexului, in timp ce un barbat ce cantareste 76 de kilograme va arde intre 77 si 155 de calorii.

7. Impotenta este motivul principal invocat de cuplurile care cer divortul in 26 dintre statele americane.

8. In timpul orgasmului, corpul femeilor elibereaza o cantitate insemnata de endorfine, substante ce au un efect asemanator narcoticelor. Iata de ce sexul ne scapa de durerile de cap!

9. Potrivit psihiatrilor, pantofii si picioarele reprezinta cel mai comun fetis in societatile vestice.

10. In timp ce tu citesti acest articol, circa 100 de milioane de oameni fac sex.

 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân