6 lucruri care taie pofta de sex femeilor

Desi in general se crede ca femeilor nu le plac partidele scurte, unii barbati isi ametesc partenerele implicandu-le intr-o partida prea lunga de sex.
  • Publicat:
6 lucruri care taie pofta de sex femeilor
6 lucruri care taie pofta de sex femeilor

Orice femeie iti poate enumera cateva lucruri pe care nu si-ar dori ca partenerul ei sa le faca in timpul relatiilor sexuale. Esti curioasa care sunt cele mai comune?

1. Degete agresive
Barbatii ajung uneori usor obositi in timpul relatiilor sexuale sau isi doresc sa schimbe actiunea. Daca isi folosesc limba in locul penisului intr-un asemenea caz, totul este in regula. Insa daca penisul este inlocuit de degete agresive, situatia devine de multe ori neplacuta.

Dragi barbati, sa nu credeti ca penetrarea puternica si salbatica cu degetele este la fel de placuta ca penetrarea cu penisul. Penisul nu are articulatii, inele si unghii care pot fi dureroase pentru un vagin sensibil. Asa ca e nevoie de cat mai multa tandrete!

2. Un penis nu tocmai curat
Unii barbati considera ca penisul lor nu trebuie curatat atat de temeinic precum un vagin. Lucru total gresit. Recomandam asadar tuturor reprezentantilor sexului masculin sa isi verifice penisul si testiculele daca sunt curate de fiecare data inainte de partidele sexuale.

Aceste zone dezvaluie urme ale activitatilor de pe tot parcursul zilei, cum ar fi mersul la toaleta sau transpiratia puternica. Mirosul penisului le opreste pe cele mai multe femei sa isi rasfete partenerul cu o partida de sex oral.

3. Daca dureaza prea mult
Desi in general se crede ca femeilor nu le plac partidele scurte, unii barbati isi ametesc partenerele implicandu-le intr-o partida prea lunga. La un moment dat sexul devine plictisitor si dureros daca dureaza prea mult.

Barbatii probabil deja se gandesc: “E de rau daca dureaza prea putin, e de rau daca dureaza prea mult… cine sa te mai multumeasca?!”. Si totusi, nu asta e modul de abordare a problemei.

Daca un barbat e genul care vrea sa-si aduca partenera pe culmi, nu e nimic in neregula. Daca, de asemenea, doreste sa-i ofere mai multe orgasme printr-o partida mai indelungata, din nou, nu e cazul sa se indoiasca de abilitatile sale de amant.

Insa, atunci cand partida de sex dureaza mult prea mult, barbatii ar trebuie sa se asigure ca nu devin monotoni si nu transforma relatiile intime mai degraba in suferinta decat in placere maxima.

4. Felatia care dureaza prea mult
Ne referim la sexul oral care se transforma din placere intr-o adevarata truda daca un barbat vrea numai felatie, fara alte forme de masaj al penisului sau al testiculelor.

Unor barbati le place sa creada ca felatia indelungata indica rezistenta si erectia puternica. Dar femeile simt o durere neplacuta in obraji si gat daca isi rasfata astfel partenerul prea mult timp.

5. Sexul tacut
Unii barbati sunt atat de tacuti in timpul relatiilor sexuale, incat, daca si tu taci, ati putea asculta fara probleme mustele care zboara prin camera. Dragi barbati, nu faceti asta, pentru ca partenera voastra ar putea lua atitudinea rezervata si tacerea drept semne ca nu va place deloc sa faceti sex cu ea.

Cateva sunete si gemete de placere si o respiratie accentuata nu vor face rau nimanui. De asemenea, nu e nimic in neregula daca uneori ii soptesti ceva obraznic la ureche sau ii faci un compliment sexy.

6. Sex ca in filmele pentru adulti
Este normal ca uneori barbatii sa isi doreasca sex salbatic, necontrolat, spontan, dur si brutal. Dar asta cu siguranta nu inseamna sex pornografic care pana la urma implica monotonie si o totala lipsa de pasiune.

Se gasesc si alte metode de a trai aceeasi senzatie, dar pe placul ambelor parti. Jocurile de ritm, de exemplu, pot fi destul de interesante…
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Imbraca-te pentru succes la sex!
Imbraca-te pentru succes la sex!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”