Tendinţe în coafuri, tunsori şi culori de păr pentru 2015

Arabella Saulig, stilistul Wella Professional TOP TEAM, ne vorbeşte despre tendinţele acestui an.
  • Publicat:

În 2015, trendurile Wella Professionals privind coafura celebrează individualitatea, părul reflectă nuanţele în forma lor cea mai pură. Straturile luminoase şi nuanţele prismatice vor dezvălui tonuri de vis, care vor conferi un look creat pentru a ilumina.

Arabella Saulig, stilistul Wella Professional TOP TEAM, ne vorbeşte despre tendinţele acestui an:

Culoarea părului

În 2015 la loc de cinste se află culorile pudrate, pure, cu maxim de effect.  Sunt straturi de culoare rafinate, dispuse în tehnici precise, ce dau un efect de prismă. De la blondul pur transparent, castaniul luminous, arămiul pudrat până la roze-ul distilat, piersică şi negrul compus, expresiv.
Astfel, toate femeile îşi pot găsi culoare ideală, în trend.

Tunsori şi forme

Indiferent de lungimea părului, cuvântul de ordine este mişcarea în păr. Nu se mai poartă formele statice, ci mişcarea obţinută în primul rând din tunsoare, cu multă textură.

Linia este fluidă, senzuală şi este pusă în evidenţă de culori şi accente. Se poartă în continuare bretoanele, de diferite lungimi – punctul comun al acestora este linia “spartă” sau “zipped”, pentru a fi în ton cu restul look-ului.

Nimic nu mai este greu, plin… din punctul de vedere al formei / liniei, ci dimpotrivă: subţiat, ondulat spre uşor mişcat chiar dacă vorbim de tunsori mai scurte în care putem avea topul mai lung şi versatil.

Arabella Saulig
Arabella Saulig, stilist Wella Professional TOP TEAM

Coafuri

În acord cu formele şi culorile din acest an, coafurile nu sunt statice, scot în evidenţă mişcarea dată prin tunsoare, prin bucle uşoare sau waves în cascada, bucle lejere.

Aceste valuri sunt minunate pe un păr lung spre mediu, boburile pot fi coafate tot în acest stil de fluiditate sau partea frontală / bretonul poate fi aranjat altfel, mai puţin static decât restul părului.

Cu cât părul este mai scurt şi tunsoarea mai dramatică, cu atât coafura poate fi mai expresivă, ca un statement, pentru femeile cu foarte multa personalitate.

Se foloseşte peria rotativă, ondulatorul, bigudiurile şi orice alt mijloc sau tehnici de coafare pentru a atinge ideea de mişcare, în gradul dorit – bineînţeles susţinute de produsele de styling adecvate, fără a se exagera.

Foto: Wella Professionals

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mihaela Arsene
Am intrat in domeniul presei scrise dintr-o intamplare, in 1995, dar pasiunea pentru acest domeniu s-a nascut odata cu prima revista pe care am condus-o, o revista de frumusete. Apoi am lucrat la Avantaje, iar odata cu aparitia internetului m-am dedicat online-ului si dezvoltarii site-urilor. Sanatatea, ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”
Recomandări: