Coafuri în tendinţe inspirate de la vedete! GALERIE FOTO

Vine toamna şi simţi că ai nevoie de o schimbare, dar ştim deja că ori de câte ori merg la coafor, femeile aleg aproape întotdeauna aceeaşi tunsoare, tocmai de frica... tunsorilor!
  • Publicat:

Vine toamna şi simţi că ai nevoie de o schimbare, dar ştim deja că ori de câte ori merg la coafor, femeile aleg aproape întotdeauna aceeaşi tunsoare, tocmai de frica… schimbărilor!

Blondă, şatenă, brunetă, culoarea părului aproape că nu contează atâta timp cât alegi coafura potrivită, o tunsoare care să arate bine şi după o lună de când ai trecut pe la coafor, care să îţi ofere posibilitatea de a-ţi aranja singură părul, fără prea mari bătăi de cap.

Şi pentru că sunt mereu în pas cu moda, şi la capitolul tunsori vedetele au adoptat modele fresh, scurte sau mai lungi, dar care să le permită să îşi aranjeze părul perfect, pentru orice ocazie!

Dacă vrei şi tu să faci o schimbare, intră în Galeria FOTO şi inspiră-te de la divele care au făcut-o deja!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: