Cum arătau top-modelele anilor ’90 GALERIE FOTO

Numele lor răsună pe toate continentele iar faima câştigată în urmă cu 20 de ani pare să aibă încă ecouri, chiar dacă ridurile şi silueta acestor top-modele nu mai sunt tocmai...de top.
02.09.2014

Numele lor răsună pe toate continentele iar faima câştigată în urmă cu 20 de ani pare să aibă încă ecouri, chiar dacă ridurile şi silueta acestor top-modele nu mai sunt tocmai…de top. 

Claudia Schiffer, Cindy Crawford….vă sună cunoscute aceste nume? Desigur! Ele sunt femeile care au făcut cândva istorie în prezentările de modă. 

Şi nu doar frumuseţea lor era apreciată, ci şi ţinutele, care astăzi ar părea mai degrabă demodate în opinia tinerelor. Noi le considerăm însă piese vestimentare statement, care nu au moarte şi vor fi întotdeauna o dovadă de rafinament, bun gust şi conservatorism în doze perfecte.

Însă nici în anii ‘ 90 defilările pe podium în costume de baie ori lenjerie intimă nu erau lipsite din peisaj. Dovadă stau imaginile de colecţie cu Eva Herzigova, Heidi Klum, Naomi Campbell sau Linda Evangelista. 

Intră în GALERIA FOTO de mai jos şi vezi cum arătau top-modelele şi ţinutele propuse de designeri în urmă cu două decenii.

 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Diana Stănculeanu, psihoterapeut: cum abordăm anxietatea prelungită
Recomandări: