Poziţii provocatoare postate de vedete pe Instagram!

Ştii deja că sportul este una dintre principalele activităţi zilnice ale celebrităţilor, care nu ratează nici o ocazie de a-şi modela trupurile costisitoare şi de a "se lăuda", bineînţeles, cu rezultatele obţinute unde altundeva decât pe Instagram, noua "modă" în materie de reţele de socializare.
26.08.2014

Ştii deja că sportul este una dintre principalele activităţi zilnice ale celebrităţilor, care nu ratează nici o ocazie de a-şi modela trupurile costisitoare şi de a „se lăuda” cu rezultatele obţinute, unde altundeva decât pe Instagram, noua „modă” în materie de reţele de socializare.

Şi pentru că şi ele s-au cam săturat de sală, vedetele au început să facă sport în cele mai ciudate locuri şi în cele mai…extravagante poziţii!
 

Jogging în parc, yoga într-un tablou de vis sau relaxare după antrenamentul pe o creastă de munte, divele sunt o adevărată sursă de inspiraţie când vine vorba de sport.

Intră în Galeria FOTO şi vezi ce metodă de mişcare preferă vedetele precum Fergie, Jessica Alba, Lady Gaga sau Nina Dobrev!

Cel mai nou articol Video:
Andreea Ioniță, terapeut: stresul este o alegere, așa cum este și pacea
Recomandări: