Tipsuri pentru picioare seducatoare

Intr-o lume a barbatilor, femeia frumoasa se evidentiaza prin ochi, sani sau picioare. Picioarele lungi si suple, frumos proportionate, fara sa fie muscoloase atrag, fara indoiala, atentia barbatilor.
  • Publicat:
Tipsuri pentru picioare seducatoare
Tipsuri pentru picioare sexy

Intr-o lume a barbatilor, femeia frumoasa se evidentiaza prin ochi, sani sau picioare. Picioarele lungi si suple, frumos proportionate, fara sa fie muscoloase atrag, fara indoiala, atentia barbatilor. In mod normal, o pereche de picioare frumoase ar trebui sa aiba un mic spatiu intre glezna si incheietura, precum si intre genunchi si incheietura de deasupra genunchiului. Insa asta nu inseamna ca toate picioarele se incadreaza in acest tipar. Important pentru a avea niste picioare frumoase, este sa fie bine proportionate si ingrijite. Majoritatea femeilor considera ca au picioare ori prea groase, ori prea slabe. Din pacate, forma lor nu poate fi schimbata, insa cu ajutorul exercitiilor fizice, se poate obtine o aparenta armonioasa a acestora.

Iata cum puteti avea picioare frumoase:

-Daca ti se pare ca picioarele tale sunt prea groase, fa exercitii. Pierde din greutate cu ajutorul unei diete, sau mergi la sala.

-Unoeri, picioarele pot parea groase din cauza circulatiei periferice necorespunzatoare. Aparenta greoaie poate fi remediata prin miscare regulata. Mersul si alergarea fac intotdeauna minuni.

-Daca ai picioare prea slabe, poti merge la sala, pentru a-ti antrena muschii. De asemenea, si mersul pe bicicleta poate fi o solutie foarte eficienta. Daca lucrezi, urca pe scari, in loc sa mergi cu liftul!

-Evita sa stai in picioare prea mult timp. In felul acesta vei fi protejata impotriva aparitiei varicelor, iar picioarele tale isi vor pastra aspectul placut.

-Inlatura intotdeauna parul de pe picioare. Fie ca folosesti ceara, crema de ras sau epilator, pielea trebuie sa fie mereu fina si proaspata. Pentru sanatatea pielii de pe picioare, e bine sa folosesti o lotiune hidratanta pentru corp, preferabil imediat dupa baie.

-Desi bronzul este foarte la moda, incearca sa eviti pe cat posibil expunerea indelungata la soare.

-Evita baile lungi, cu apa fierbinte.

-Intotdeauna, dupa dus,  scalda-ti picioarele cu un jet de apa rece.

-Consuma multe lichide, dar mai ales apa.

 

Articol exclusiv online

Urmărește CSID.ro pe Google News
Totul despre tatuaje
Totul despre tatuaje
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”