Contraceptivele te fac mai frumoasa!

Pilulele contraceptive te scapa de acnee, reduc menstruatia si in plus, te scapa de discomfortul organismului din aceasta perioada delicata.
  • Publicat:
Contraceptivele te fac mai frumoasa!
Contraceptivele te fac mai frumoasa!

Stiai cu siguranta ca pilulele contraceptive te scapa de acnee, reduc menstruatia si in plus, te scapa de discomfortul organismului din aceasta perioada delicata. Dar ca te fac mai frumoasa stiai?

Ei bine, nu tine de magie si nici de miracole, ci doar de… homoni! Cele mai recente studii au dovedit ca femeile cu nivelul de estrogen ridicat nu numai ca se simt mai frumoase si mai atragatoare, dar se si comporta ca atare.

Ele au mai multa incredere in ele, se simt mai puternice si mai indraznete. Ba mai mult, gratie hormonilor feminini, acestea se imbraca mult mai provocator si sunt predispuse sa-si schimbe partenerii mai des.

Cercetatorii americani au descoperit totodata ca aceste femei au o dorinta mai mare de a flirta, de a se saruta si ca trec mai usor peste prima iubire, reusind sa aiba relatii serioase si cu alti barbati.

De asemenea, ele sunt mai deschise ideii de "one night stand" si se pare ca au un comportament sexual mai accentuat, care se manifesta mai ales in afara relatiei.

Rezultatele cercetarii explica si faptul ca femeile cu nivel ridicat de estrogen in organism sunt mai greu de satisfacut de catre partenerii lor actuali, fapt pentru care devin atrase de altii, de regula mai atragatori si mai influentabili.

Tu te simti frumoasa?

Citeste si Despre pilula. De bine
Stilul Evei

Urmărește CSID.ro pe Google News
Te vopsesti, dar cum alegi culoarea?
Te vopsesti, dar cum alegi culoarea?
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”