Atractie dintr-o privire

Felul in care femeile clipesc sau isi trec mana prin par arata cat sunt de atrase de o persoana de sex opus.
  • Publicat:
Atractie dintr-o privire
Atractie dintr-o privire

Femeile clipesc, isi trec mana prin par, mai des decat barbatii. Potrivit unui studiu recent realizat de un psiholog britanic, felul in care fac aceste miscari arata cat de atrase sunt in momentul in care vad pe cineva.

Acest fapt a fost evidentiat pe baza unui film alcatuit din schite animate cu barbati si femei. Si unii si altii realizau miscari ale capului a caror aparenta nu oferea nici un indiciu asupra sexului persoanei respective. Cele mai bine conturate miscari faciale pe care privitorii le-au identificat ca fiind de femeie erau percepute ca fiind foarte atragatoare, ceea ce nu s-a intamplat in cazul celor masculine.

In concluzie, mimica fetei poate reprezenta o forma de manifestare extroverta, generand in mod special o trasatura atractiva a femeii.

Tendinte P&G Beauty toamna – iarna 08-09

Elementele retro se fac simtite mai mult ca niciodata. „Vedeta sezonului” este fardul de obraz, cu ajutorul caruia se realizeaza pometi plini de prospetime, imbujorati. Buzele naturale, cu balsam cu pigment sau rujul  hidratant in nuante naturale sau in diverse tonuri de rosu, creeaza fie o senzatie de ireal, fie de feminitate puternica.

Coafurile propun, ca si tinutele vestimentare, directii contrastante. Astfel, tendinta „dramatica” Super lucios, in care parul este puternic impins spre spate, a facut echipa buna cu stilul auster Balenciaga.

Tu cum iti faci pedichiura?

De cele mai multe ori, pedichiura realizata acasa presupune doar o rapida schimbare a culorii. Dar pentru a-ti mentine picioarele sanatoase si frumoase trebuie sa le acorzi un pic mai multa atentie. Ceea ce inseamna cativa pasi in plus la pedichiura de baza ce au ca rezultat un tratament relaxant si eficace identic cu cel de care beneficiezi intr-un salon.

Specialistii in pedichiura afirma ca laptele este cel mai eficient ingredient. Timp de cateva minute, picioarele se vor inmuia intr-un astfel de lapte. De asemenea, acidul lactic va ajuta si la netezirea bataturilor. Este indicat ca ulterior, piciorul sa fie hidratat cu o masca si tratamentul se va incheia cu aplicarea ojei preferate.


Citeste si Trucuri de beauty la indemana oricui

Foto: GULIVER

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”