Zodiile și sănătatea. Horoscop video 21-27 februarie 2022

Previziunile următoare sunt valabile atât pentru zodia în care v-ați născut, cât și pentru zodia de ascendent.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Săptămâna aceasta trebuie să avem mai multă grijă la alimentație și la gestionarea nivelului de stres, în special în a doua jumătate a sa, când putem deveni mai agitați și irascibili. Din cauza aceasta, crește și riscul de a ne declanșa unele afecțiuni, mai ales de natură gastro-intestinală.
Previziunile următoare sunt valabile atât pentru zodia în care v-ați născut, cât și pentru zodia de ascendent.Aflăd din materialul video cum stau zodiile și sănătatea. Horoscop video 21-27 februarie 2022.

Zodiile și sănătatea. Horoscop video 21-27 februarie 2022

Berbec/Ascendent Berbec

Luni și marți ai face bine să fii mai atent la emoțiile tale și la modul în care le gestionezi. Din cauza unor trăiri intense sau ca urmare a activării unor temeri, s-ar putea să cazi pradă unor vicii.
Totuși, este o săptămână care te susține să te vindeci și să te odihnești, să te liniștești mental, iar miercuri și joi chiar vei simți o pace interioară. Sunt zile bune pentru cultivat iertarea. O zi mai problematică poate fi vineri, când Mercur, guvernatorul sănătății tale, se află în careu cu Uranus.
Poți fi mai agitat, mai nervos, dar cel mai probabil este vorba de oboseala de peste săptămână care s-a acumulat, iar acum o resimți. Totodată, ai grijă la ceea ce mânânci. Verifică etichetele și nu încerca alimente noi pe care nu știi cum le tolerează organismul.

Taur/Ascendent Taur

Tu ai parte de o perioadă foarte bună din punct de vedere al sănătății. Atât Venus, cât și Marte, planetele responsabile cu sănătatea ta, se află în aspecte bune cu Neptun. Deci, dacă vei dori să apelezi la terapii naturiste, la remedii homeopate sau la tehnici spirituale de vindecare, ai toată susținerea astrelor. În plus, ai o mare rezistență fizică, dar s-ar putea ca uneori să simți că inima îți bate mai tare ca de obicei. O zi care te poate scoate din confortul tău este vineri, când Uranus din zodia ta este în careu cu Mercur. S-ar putea ca stresul profesional să atingă cote înalte și să fii mai irascibil, aspect care-ți poate aduce dureri de cap.

Ziua de vineri aduce probleme pentru majoritatea zodiilor

Gemeni/Ascendent Gemeni

Săptămâna aceasta trebuie să fii atent la pierderile de energie care te pot slei de puteri. Luni și marți ai mai multă grijă la alimentație. Încearcă să mănânci regulat, pe principiul puțin și des, și să consumi alimente sănătoase, cu precădere fructe și legume. Astfel vei reuși să înlături senzația de slăbiciune a organismului. Vineri, când Mercur, guvernatorul tău, este în careu cu Uranus din casa sănătății tale, te poți aștepta la o stare de neliniște și agitație interioară, dar și la probleme de tranzit intestinal. În weekend, ai mai multă grijă la sănătatea ta emoțională și nu te lăsa ghidat de obiceiuri proaste.

Rac/Ascendent Rac

Luna, guvernatoarea ta, traversează zodia Scorpion luni și marți și s-ar putea ca în aceste zile și emoțiile tale să fie mai puternice, mai intense. Dacă le vei canaliza constructiv și nu te vei lăsa pradă unor temeri nefondate, atunci nu ai de ce să te îngrijorezi. În partea a doua a săptămânii, ai grijă să nu te suprasoliciți la locul de muncă sau să te implici în prea multe activități deodată pentru că te poți simți mai obosit. Vineri s-ar putea ca nivelul de stres să atingă cote alarmante, dat fiind că Mercur, guvernatorul sănătății tale, nu este bine aspectat.
Poți fi mai conflictual cu cei din jur și veștile pe care le primești te pot scoate din starea de confort și îți pot provoca neliniști.

Leii și Fecioarele au un nivel afectiv foarte bun

Leu/ Ascendent Leu

Sunt multe planete în sectorul sănătății tale, mai exact Venus, Marte și Pluto, iar în weekend li se alătură și Luna, semn că interesul pentru sănătate este mare. Totuși, aspectele pe care le formează sunt bune și am putea spune că ce a fost mai rău a trecut, iar acum trebuie să te preocupi doar de îmbunătățirea stării generale.

Contextul astrologic te ajută să-ți schimbi rutina zilnică, programul, alimentația, să începi o dietă, să faci mai mult sport și, nu în ultimul rând, să te odihnești corespunzător cu efortul depus. Totuși, pot apărea stări de agitație sporadice care să-ți activeze unele temeri sau vicii și astfel să devii ipohondru.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Îți recapeți pofta de viață și cheful de distracție, asta în cazul în care te-ai confruntat cu probleme de sănătate, tu sau cei dragi, după Luna Plină din Leu de săptămâna trecută. Sectorul afectiv este încărcat de planete, mai exact de Venus, Marte și Pluto, iar în weekend li se alătură și Luna.

Contextul astrologic vorbește despre o stare afectivă foarte bună care te stimulează să te bucuri de viață, de hobby-urile tale, să-ți satisfaci plăcerile și, implicit, să te simți bine. O zi mai problematică poate fi vineri, când Mercur, guvernatorul tău, este în aspecte tensionate chiar în sectorul sănătății tale. Fie vei face niște analize care te agită, fie te vei stresa mai mult decât este cazul la locul de muncă. Este important să ai grijă la deplasări și la modul în care mânuiești aparatura profesională.

Balanțele și Scorpionii – week-end agitat

Balanță/Ascendent Balanță

Dacă în ultima perioada starea emoțională nu a fost cea mai bună, de săptămâna aceasta vei reuși să-ți redobândești liniștea și pacea interioară. Ești mai optimist cu privire la sănătatea ta, la o posibilă vindecare, în cazul în care te-ai confruntat cu anumite probleme. Acest aspect este întreținut timp de aproximativ o lună de tranzitul Soarelui prin Pești, adică prin sectorul sănătății tale. Poate ai avut probleme cu oasele, poate te-ai accidentat în locuință, ei bine te vei recupera relativ ușor.

O zi mai agitată poate fi vineri, când Mercur, guvernatorul sănătății tale, nu se află în aspecte bune. Poți fi nervos, temător, de parcă nimic nu-ți convine și nimeni nu te înțelege. Posibil să ai această stare pentru că nu simți că te bucuri cu adevărat de viață. Ai senzația că nu poți să faci ceea ce-ți place sau ceea ce ți-ai dori, deci fă un efort și fă lucrurile după bunul tău plac.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Ai parte de o perioadă bună din punct de vedere al sănătății. Ambii guvernatori ai acestui sector, Venus și Marte, formează aspecte constructive care te predispun la plimbare, la relaxare și la distracții. Începi săptămâna cu Luna în tranzit prin zodia ta, aspect care te întărește și energizează. La modul general, starea de spirit este una bună, cu excepția zilei de vineri când s-ar putea să ai parte de unele tensiuni în familie care să te agite.

Capricornul este un dintre vedetele săptămânii

Săgetător/Ascendent Săgetător

Luni și marți sunt zile mai melancolice, în care simți nevoia de interiorizare și introspecție. S-ar putea ca întâlnirea cu cineva din trecut sau o discuție cu partenerul de viață să te prost dispună. Sunt posibile frământări care aduc cu sine și insomnii. Nu este exclus ca și nivelul de stres să fie mai mare acum. Miercuri și joi, când Luna va traversa zodia ta, îți vei recăpăta în mare parte energia și entuziasmul.

Și vineri poți fi agitat ca urmare a unor sarcini de la locul de muncă care te scot din zona de confort. Poate fi vorba de decizii și discuții care schimbă un context, de certuri cu colegii sau de schimbarea bruscă a programului, cert este că nu te vei simți în apele tale.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Ești una dintre zodiile vedetă ale acestei perioade, dat fiind că ești gazda lui Venus, Marte, a lui Pluto și în weekend și a Lunii. Deși ai energie cât pentru doi, ești și destul de agitat, dat fiind că fiecare planeta vine cu vibrația și cerințele sale. Oricum, vei face față tuturor provocărilor, vei depăși orice obstacole și vei observa că pas cu pas ceva se schimbă în tine, în viața ta personală. Deși miercuri și joi ești mai îngândurat și mai anxios, de vineri seară vei avea o altă perspectivă asupra lucrurilor, odată cu intrarea Lunii în zodia ta. În plus, te vei bucura de un weekend exploziv, energic și nu ar strica să te apuci de sport sau să faci o plimbare, o excursie.

Ține cont că vineri, Mercur, planeta care-ți guvernează stilul de viață, este în aspecte tensionate și ai face bine să ai grijă la alimentație. Ai tendința de a mânca haotic și dezechilibrat și mai ales de a consuma produse nesănătoase.

Vărsătorii și Peștii trec prin furtuni emoționale

Vărsător/Ascendent Vărsător

Trebuie să dai dovadă de mai multă responsabilitate față de sănătatea ta. Sunt și cazuri în care nativii se preocupă de sănătatea unei persoane dragi și asta îi macină pe interior. Ai multe planete pe axa sănătății, adică pe Venus, Marte și Pluto, iar în weekend li se alătură și Luna. Deși nu fac aspecte neplăcute, tu cel mai probabil resimți totul ca o apăsare, ca o povară pe care o ai de dus.
Este posibil să nici nu descifrezi exact care este cauza stărilor de agitație interioară. Poate fi vorba de frământări, de gânduri și amintiri care nu-ți dau pace și-ți provoacă insomnii. Partea cu plus este că săptămâna aceasta ai toată susținerea Universului să te vindeci emoțional și psihic.
Scapi de stările anxioase, de frici, ierți, depășești trecutul, poate chiar ieși dintr-un context toxic. Vineri este o zi mai delicată, dat fiind că Mercur din zodia ta face careu cu Uranus, guvernatorul tău. Poți avea parte de certuri cu familia care te indispun și poți fi mai nervos și agitat.

Pești/Ascendent Pești

Soarele, guvernatorul sănătății tale, a intrat în zodia ta încă din 18 februarie, iar acest aspect, timp de o lună, te va energiza și te va ajuta să-ți îmbunătățești starea de sănătate. Săptămâna aceasta nu se întrevăd probleme, însă vineri poți fi mai agitat ca urmare a careului pe care-l formează Mercur, din sectorul sănătății tale, cu Uranus. Acest aspect predispune la conflicte, la discuții încinse, posibil cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali. Temele de discuții neașteptate sau poate aflarea unor secrete îți pot strica ziua. Contextul astrologic te irită, te neliniștește, mai ales dacă trebuie să vorbești și nu vrei. Va fi o adevărată furtună în mintea ta, așa că nu te aștepta să te odihnești prea bine.

Urmărește CSID.ro pe Google News