Tehnologiile care ne pregătesc tenul pentru sezonul rece

Dr. Dana Miricioiu - Clinica Herăstrău adună o echipă de specialiști cu experiență vastă în domeniul chirurgiei estetice și al remodelării corporale.
  • Publicat:

Dr. Dana Miricioiu, unul dintre cei mai apreciați chirurgi esteticieni din România și din întreaga lume pentru contribuția sa în domeniul chirurgiei estetice, a lansat un nou concept de clinică în cadrul căreia pacienții pot beneficia de soluții personalizate și o gamă completă de intervenții estetice laser, intervenții de chirurgie plastică, reconstructive, cosmetică chirurgicală și remodelare corporală adaptate nevoilor și obiectivelor fiecăruia.

Dr. Dana Miricioiu – Clinica Herăstrău adună o echipă de specialiști cu experiență vastă în domeniul chirurgiei estetice și al remodelării corporale. Chirurgi pasticieni, medici esteticieni, asistenți medicali și terapeuți lucrează împreună pentru a oferi pacienților cele mai bune tratamente și proceduri potrivit celor mai noi protocoale internaționale. Clinica oferă o gamă completă de operații estetice, intervenții nonchirurgicale și proceduri de remodelare corporală, precum: liposucție, augmentarea sânilor, rinoplastie, lifting facial, lifting mamar, proceduri de remodelare corporală precum liposucția cu laser asistat, tratamente faciale, epilare definitivă, tratamentul celulitei și proceduri pentru fermitatea pielii.

Potenza, aparantul care ne pregătește tenul pentru sezonul rece

Legat de tehnologiile care ne pregătesc tenul pentru sezonul rece, Dr. Rita Sadki, medic specialist dermatologie, parte din echipa noii clinici, ne-a vorbit despre aparatul Potenza și beneficiile pe care le are asupra tenului.

„Pentru sezonul rece trebuie să optăm pentru tehnologii pe care nu le putem folosi în timpul verii, cum este Potenza, care este un aparat care combină două tehnologii: radiofrecvența și microneedling.

Are patru moduri de utilizare, ceea ce înseamnă că are tehnologie monopolară și bipolară care ne permite să facem un heeting care este mai puternic, mai profund la nivelul pielii, să strângem pielea și să stimulăm colagenul foarte bine și ajută și să avem grijă de partea mai superficială care ajută cu pigmentul, textura astfel încât pielea să arate mai bine”, a explicat Dr. Rita Sadki pentru „Ce se întâmplă, Doctore?”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult