Soluţii pentru căderea părului VIDEO by CSID

Medicul dermatolog Viviana Iordache explică pe larg cauzele căderii părului şi oferă soluţii medicale pentru această problemă extrem de frecventă.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Căderea părului este o problemă extrem de frecventă în rândul femeilor, dar mai ales al bărbăţilor, spre vârsta a treia. Cauzele sunt multiple, de la dietele dezechilibrate, greşelile de îngrijire şi până la tulburările hormonale sau unele afecţiuni cronice.

În mod normal, pierdem fiziologic 100 de fire de păr pe zi, dar sunt şi perioade când numărul acestora este mai mare. Pe piaţă, există numeroase produse care promit să împiedice căderea părului şi să refacă podoabei capilare. Ca să aflăm adevărul despre eficacitatea acestor produse, am stat de vorbă cu medicul primar dermatolog Viviana Iordache!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Viviana Iordache - Medic primar dermatolog
Dr. Viviana Iordache este Medic Dermatolog și coordonator al Clinicii Medicum.  Educație și parcurs profesional A absolvit Facultatea de Medicină Bucureşti în 1995; Are specializare în dermatologie la Spitalul Clinic Colentina 1995-2000, medic specialist dermatolog din 2000; A colaborat ...
citește mai mult