Dr. Ruxandra Albu: tratamentul infecţiilor în sarcină VIDEO by CSID

Dr. Ruxandra Albu, medic primar ginecolog, explică principalele infecţii care apar în sarcină şi care sunt soluţiile pentru ca acestea să afecteze sănătatea mamei şi a fătului.

Sarcina este una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa unei femei. Însă pe cât de frumoasă este această perioadă, pe atât de mare trebuie să fie grija şi atenţia pentru starea de sănătate. Aceasta pentru că în cele nouă luni, viitoare mămică poate contracta diverse microorganisme, iar infecţiile din sarcină pot avea impact asupra stării de sănătate a mamei şi a fătului.

Pentru a afla care sunt cele mai bune precauţii şi sfaturi în privinţa infecţiilor din sarcină, am stat de vorbă în interviul video cu dr. Ruxandra Albu, medic primar obstetrică-ginecologie în cadrul clinicii Femme Boutique Medical!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Ruxandra Albu - Medic primar obstetrică–ginecologie
Dr. Ruxandra Albu este medic primar obstetrică–ginecologie, doctor în științe medicale și asistent universitar UMF Carol Davila. Are competențe medicale vaste în ultrasonografie obstetricala și ginecologica, medicină materno – fetala, tratamentul infertilității cuplului și reproducere ...
citește mai mult