Dr. Corina Neamţu: despre dezechilibrele endocrine VIDEO by CSID

Dezechilibrele endocrine pot sta la baza mai multor afecţiuni. Cum le poţi depista, afli în interviul următor.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Am aflat de la doamna doctor endocrinolog Corina Neamţu când avem de-a face cu dezechilibre endocrine, care sunt acestea, cum ne influenţează sănătatea şi ce putem face pentru a le diagnostica rapid. 

Am vorbit despre dezechilibrele endocrine care împiedică apariţia unei sarcini, despre dezechilibrele endocrine şi cum influenţează sau nu libidoul, despre cât de importante sunt aceste dezechilibre în apariţia surplusului de kilograme, dar şi cum despre menopauză şi schimbările care intervin la instalarea acesteia.

Iar la finalul interviului, doamna dr. Corina Neamţu a trecut în revistă tipurile de noduli şi de chisturi şi ce indicaţie terapeutică există la fiecare dintre acestea.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Dr. Corina Neamţu - Medic primar endocrinolog
Dr. Corina Neamţu este medic primar endocrinolog, doctor în Ştiinţe Medicale, competenţă în ecografie generală, ecografie endocrină, patologie osoasă endocrino-metabolică. Cu peste 24 de ani de experienţă în domeniul endocrinologiei, Dr. Corina Neamţu deţine peste 30 de lucrări publicate ...
citește mai mult