Aparat dentar: când trebuie purtat pentru a îndrepta dinţii VIDEO By CSID

Dr. Raluca Pascu, specialist în ortodonţie şi CEO IDentity clinic, explică pe larg în ce constă purtarea unui aparat dentar.

Tot mai multe persoane poartă aparate dentare. Şi nu vorbim doar despre copii şi adolescenti, ci şi despre adulţi. Deseori, după o vizită la cabinetul stomatologic, specialiştii orientează pacienţii către un consult ortodontic. Iar acesta se finalizează cu recomandarea de a purta un aparat de îndreptare a dinţilor.

Înghesuirile dentare şi ocluziile deschise impun purtarea aparatului dentar. În plus, medicii recomandă aparate dentare dacă mandibula este poziţionată înaintea sau în spatele maxilarului. Aceste problemele dentare se pot corecta mult mai uşor în copilărie, însă aparatele dentare dau rezultate bune şi la vârstă adultă.

Ne explică pe larg, în interviul video, în ce constă un tratament ortodontic, medicul primar dentist Raluca Pascu, specialist în ortodonţie şi CEO IDentity clinic.

Mai multe informaţii despre purtarea aparatelor dentare, puteţi accesa pe site-ul www.identityclinic.ro!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Raluca Pascu - Medic Primar Stomatolog, Medic Specialist Ortodonţie şi ODF
Dr. Raluca Pascu – Medic Primar Stomatolog, Specialist în Ortodonţie şi ODF, Medic Doctorand – face parte din echipa iDentity/Multident încă de la înfiinţare, în 2007 şi este Directorul Medical al clinicii. Este absolventă a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” ...
citește mai mult