Adevărul despre metale grele, poluare, apă şi îmbătrânire VIDEO by CSID

Acumularea de metale grele în corp, aluminiul, hormonii şi apa pot contribui la îmbătrânirea prematură. Prof. dr. Ioan Nedelcu, medic primar dermatolog, explică ce putem face!
  • Publicat:
  • Actualizat:

Terapiile din medicina estetică sunt şi vor fi mereu la modă: injectările de tot felul, laserele, ultrasunetele, radiofrecvenţa şi multe alte metode sunt destinate ameliorării aspectului pielii şi corecţiei imperfecţiunilor care apar odată cu înaintarea în vârstă. Însă aceste îmbunătăţiri nu sunt decât de faţadă, pentru că procesele de îmbătrânire acţionează în profunzime.

În plus, există o mulţime de factori care pot accelera îmbătrânirea precum acumularea de metale grele în organism ca urmare a expunerii la factorii poluanţi, modificările hormonale şi chiar calitatea apei. Am stat de vorbă cu prof. dr. Ioan Nedelcu despre ce putem face cu adevărat dacă vrem să ne menţinem în formă cât mai mult timp!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Prof. dr. Ioan Nedelcu - Medic primar dermatolog
Prof. Dr. Ioan Nedelcu este General maior medic, Profesor universitar, Medic primar dermatologie-venerologie, Șef Departament Medicină Regenerativă la Institutul de Medicină Comparată București și Director CMI Nedelcu Ioan, București. Poziții actuale – Profesor universitar – Șef ...
citește mai mult