Reţetă de Post de la Chef Cătălin Petrescu: salată de creveţi cu fructe exotice VIDEO By CSID

Chef Cătălin Petrescu, unul dintre cei mai buni bucătari din Bucureşti, ne-a pregătit o reţetă de Post exotică, dar gustoasă şi sănătoasă: salata de creveţi cu fructe exotice.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Multe persoane aleg să respecte Postul în această perioadă, iar una dintre cele mai mari provocări este să se poată bucura de varietatatea alimentară. De altfel, se ştie că orice tip de alimentaţie am alege, ea trebuie să conţină alimente din toate grupele: carbohidraţi buni, grăsimi bune şi proteine de calitate.

Legumele şi fructele exotice, alături de fructele de mare, permise în Post, pot fi surse bune de inspiraţie pentru a mânca sănătos şi corect în Post. Iar pentru a vedea cum le putem integra într-o salată delicioasă, am apelat la Chef Cătălin Petrescu, unul dintre cei mai buni bucătari din România. Chef Cătălin Petrescu ne-a gătit o salată extrem de sănătoasă, care a primit toate aprecierile medicului Mădălina Truică, specialist în diabet şi boli de nutriţie. De altfel, medicul a trecut în revistă în materialul video şi regulile cele mai importante ale alimentaţiei în Post! Descoperiţi o salată delicioasă şi uşor de preparat, alături de cele mai bune sfaturi de nutriţie în Post!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult