Luminița Georgescu: „Punctul de vedere îți creează realitatea”

  • Publicat:

Prezentă în emisiunea „Înapoi în viitor”, emisiune moderată de Andreea Perminova, Luminița Georgescu, Facilitator Access Consciousness Bars, a vorbit despre instrumentele care ne curăță limitările și blocajele la nivel fizic și energetic.

Access Bars: intrumente pentru a curață limitările și blocajele la nivel fizic și energetic

Punctul de vedere îți creează realitatea

„Când noi schimbăm un punct de vedere, ne schimbăm realitatea. De pildă, dacă îți vei spune „banii se câștigă greu”, ei bine, tu ai cumpărat acel punct de vedere și-n consecință, în viața ta vei câștigă banii foarte greu. Sau „în viață nu le poți avea pe toate”; în mod clar în viața ta asta se va întâmpla”, a precizat zâmbind life coach-ul Luminița Georgescu.

Ce înseamnă „spațiu” în Access Bars?

Conform Luminiței Georgescu, noi suntem că niște magazii în care am tot stocat tot felul de puncte de vedere, situații din viața noastră, din trecutul nostru. Ei bine, tehnica Access îți face ordine în această magazie.

„Este exact ca și cum ai face defragmentarea la calculator: ștergi toate fișierele care nu mai sunt de folos, toate programele care nu mai sunt de folos și ai astfel mai mult spațiu. Să îți creezi viața diferit. Să aduci noul în viața ta. Să îți dai voie să experimentezi lucruri pe care nu le-ai experimentat. Și cu cât lucrezi mai mult, cu cât te deschizi mai mult, cu atât acest spațiu crește”, a subliniat Luminița Georgescu în emisiunea „Înapoi în viitor”.

Cum ajunge Access Bars să aducă abundență în viețile noastre?

„Universul e abundent. Singurul lucru care ne împiedică să întindem mâna și să luăm din abundența asta sunt zidurile și barierele pe care ni le punem singuri. Astfel că, după o sesiune de bars, inclusiv situația financiară se schimbă. Trebuie să fii și dispus să recunoști, desigur”, a precizat life coacu-ul.

Mai mult, tot ea a mai adăugat și faptul că e foarte important să știi să ceri. Universul e acolo să îți dăruiască.

Luminița Georgescu: Singurul lucru care îți poate schimba viața e alegerea

Conchizând, life coach-ul a ținut să puncteze și faptul că totul în viață este despre alegere. Și că singurul lucru care ne poate schimba realmente viața și cursul acesteia rămâne alegerea.

Emisiunea integrală „Înapoi în viitor cu Andreea Perminova”, invitată Luminița Georgescu, poate fi urmărită mai jos.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
7 sfaturi pentru a te simți mai tânăr
7 sfaturi pentru a te simți mai tânăr