Laura Cosoi: secretele unei mămici împlinite VIDEO by CSID

Laura Cosoi ne-a povestit despre ce înseamnă pentru ea să fie mămică şi care sunt secretele pentru a avea un copil vesel şi fericit, care zâmbeşte tot timpul.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Laura Cosoi este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi. Este feminină, delicată, şi de 8 luni, mămică. Laura Cosoi ne-a povestit prin ce schimbări a trecut în sarcină, dar şi de când a apărut Rita în viaţa ei.

Cum se bucură intens de minunea cu zâmbet larg pe care o alintă Bucurita, cum o integrează în viaţa ei şi a soţului ei, care sunt principiile pe baza cărora o creşte pe cea mică, dar şi despre vacanţa din care s-au întors toţi trei, din Maldive.

Un interviu sincer despre cum poţi avea un copil mic şi, totuşi, să ai şi o viaţă de cuplu împlinită, să treci uşor peste depresia post-partum (sau cum să nu o simţi deloc) şi să te şi întorci la proiectele profesionale.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult