Irina Reisler: despre slăbire şi alimente de post VIDEO by CSID

Unele alimente de post ne pot îngrăşa dacă le consumăm în cantităţi mari. Irina Reisler prezintă regulile dietei şi slăbirii corecte în Post.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Perioada Postului poate fi o provocare pentru persoanele care ţin cură de slăbire: aceasta pentru că trebuie să înlocuiască alimentele cu proteine animale, care dau saţietate şi contribuie la slăbire cu alimente vegetale. Acestea trebuie alese cu grijă şi consumate cu măsură dacă au mulţi carbohidraţi.

Printre alimentele de post care trebuie consumate în cantităţi mici se numără fructele oleaginoase, fructele proaspete, cartoful, orezul şi produsele făinoase. Mai multe despre alimentaţia corectă în Post şi riscurile de îngrăşare în aceasă perioadă ne oferă în interviul video Irina Reisler, promotor al vieţii sănătoase!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult