Horoscop sănătate 6-12 februarie 2023. Zodia care descoperă remedii noi

Află ce prezic astrele în săptămâna 6-12 februarie 2023. Horoscop sănătate 6-12 februarie 2023.
  • Publicat:

Află ce prezic astrele în săptămâna 6-12 februarie 2023. Horoscop sănătate 6-12 februarie 2023.

Berbec – Mai informat în privința unor noi metode de vindecare!

De luni seara până joi la prânz, Luna tranzitează sectorul sănătății tale, al dietei și al rutinei zilnice fapt care cere de la tine să fii mai organizat cu programul de masă dar și cu ceea ce consumi astfel încât să păstrezi o alimentație ușoară, echilibrată și totuși nutritivă. Poți descoperi un remediu sau un tratament nou în cazul unei afecțiuni de sănătate mai vechi. Din weekend te decizi să te informezi mai mult în privința unor metode de vindecare alternative.

Taur – Experiențe noi și incitante!

Schimbările din ultima perioadă pot cere cere din partea ta un efort susținut de readaptare la unele lucruri sau experiențe diferite decât cele cu care ești obișnuit deci te poți simți un pic tensionat sau neliniștit în prima parte a săptămânii. Ulterior această neliniște se poate transforma în entuziasm pe măsură ce descoperi că unele activități de grup, o experiență pe care nu ai mai încercat-o până acum sau poate un sport de echipă este mai mult decât incitant și eliberator.

Gemeni – Transformarea sau eliberarea unei emoții!

Principala recomandare a săptămânii este să ai mai multă grijă la sistemul nervos și la menținerea unui echilibru interior sănătos. O conversație profundă cu cineva, poate să fie un terapeut te poate ajuta în a conștientiza ceva anume despre propria ființă care trebuie să fie transformat sau eliberat. Vestea bună este că ai puterea interioară și instrumentele necesare pentru această lucrare, deci mergi înainte cu încredere!

Rac – Dorința de relaxare atât fizică cât și psihică!

Atunci când unele evenimente sau situații pun o anumită presiune asupra ta, realizezi că singurul mod de a scăpa de tensiunea existentă este de a face ceva cu totul diferit care să-ți satisfacă nevoia de libertate și mai ales de relaxare atât fizică cât și psihică. Așa că indiferent dacă te decizi să faci o scurtă călătorie undeva, să participi la un curs, să vizitezi un loc anume, să încerci să vezi cum te simți după o ședință de yoga, oricare dintre ele se poate dovedi eliberatoare.

Horoscop sănătate 6-12 februarie 2023

Leu – Evită satisfacerea excesivă a unor pofte culinare!

Începi săptămâna ușor tensionat și dispus să-ți menții poziția vis-a vis de unele chestiuni pe care vrei să le schimbi însă această determinare îți consumă o mare parte din energie și resurse. Este important să nu te suprasoliciți și să încerci să-ți recapeți echilibrul. Ca și recomandare evită să-ți satisfaci excesiv unele pofte mai ales culinare care pot veni dintr-o nevoie a corpului de a compensa unele tensiuni emoționale.

Fecioară – Ameliorarea unor griji sau insecurități!

Ești un pic agitat și îngrijorat la începutul săptămânii însă pe măsură ce săptămâna înaintează sfaturile cuiva sunt exact ceea ce aveai nevoie să auzi pentru a te mai liniști. Mercur, planeta care te guvernează intră sâmbătă în Vărsător activând sectorul sănătății tale, al dietei și șl nutriției oferindu-ți șansa în următoarea perioadă să devii mai eficient și mai organizat în privința alimentației, a dietei și a exercițiilor zilnice, deci în privința înbunătățirii stilului de viață.

Balanță – Remedii noi!

Poate în primele zile ale săptămânii vei simți nevoia de mai mult timp cu tine, ești introspect și gânditor în privința unor chestiuni. În urma unei consultații poți avea surpriza să descoperi informații utile despre rezolvarea unei probleme de sănătate mai vechi, fapt care te binedispune. Din weekend starea ta începe să se schimbe, încet încet vei începe să simți nevoia de mai multă lume, aer, mișcare, interacțiune, libertate ceea ce te va mobiliza în această direcție.

Horoscop sănătate 6-12 februarie 2023

Scorpion – Schimbarea unor mentalități sau credințe!

Gândurile și cuvintele tale pot căpăta o anumită amploare sau intensitate, asigură-te că le folosești într-un mod benefic și constructiv atât pentru tine cât și pentru cei din jur. Interacționezi cu cineva sau citești ceva într-o carte care îți oferă informații extrem de prețioase care îți pot transforma concepțiile sau mentalitățile. Dacă ți se oferă șansa să fii mai interactiv sau mai spontan cu unele activități, nu ezita să le dai curs!

Săgetător – Evită suprasolicitarea!

În primele zile ale săptămânii sistemul tău nervos poate să fie suprasolicitat de unele chestiuni pe care te străduiești să le rezolvi cât poți de bine. Este important să-ți păstrezi calmul și obiectivitatea și să te asiguri că nu te împărți în prea multe direcții în același timp. Poți descoperi că unele activități noi te pot ajuta să te relaxezi, cum ar fi un masaj terapeutic cu unele uleiuri esențiale, o ședință de yoga sau qigong sau pur și simplu o muzică specială care relaxează sistemul nervos.

Capricorn – Comportament imprevizibil!

Ai un comportament destul de imprevizibil săptămâna aceasta, destul de diferit de cum ești în mod normal.Simți nevoia să joci la risc cu unele chestii fapt care nu te încântă neapărat dar care totuși te provoacă într-un mod căruia nu-i poți rezista. Sentimentul de a depăși unele norme sau limite pe care în mod normal le urmezi natural este super incitant fapt care îți amplifică încrederea în tine, în cine ești și ce poți.

Vărsător – Ameliorarea unor tensiuni!

Chiar dacă tensiunile săptămânii trecute încă se mai resimt și săptămâna aceasta, vei avea șansa pe parcursul ei să-ți recapeți echilibrul și starea de bine. Unele alimente mai bogate în calorii sau poate chiar unele dulciuri îți pot face cu ochiul și-ți va fi destul de greu să reziști tentației. Vestea bună este că Mercur își începe sâmbătă tranzitul prin propriul tău semn fapt care te va dinamiza fizic și intelectual în următoarea perioadă, amplificându-ți vitalitatea și optimismul.

Pești – Unele conversații te încarcă pozitiv!

Poate nu începi săptămâna în cea mai bună formă dar cu siguranță o vei încheia într-un mod mult mai plăcut. Tensiunile ultimelor zile au avut un oarecare impact asupra sistemului tău nervos iar unele griji și-au făcut apariția însă treptat pe parcursul ei descoperi că unele scopul unor lucruri nu este altul decât să te facă mai puternic. O conversație cu cineva, ceva ce citești într-o carte sau un podcast pe care îl asculți îți crează o stare de spirit mult mai bună și mai optimistă. Iar Mercur care intră sâmbătă în vărsător te va susține în următoarea perioadă în a te descoperi mai profund decât până acum.

Urmărește CSID.ro pe Google News