Horoscop dragoste 6-12 februarie 2023. Zodia care primește propuneri neașteptate

Află ce prezic astrele în săptămâna 6-12 februarie 2023. Horoscop dragoste 6-12 februarie 2023.
  • Publicat:

Află ce prezic astrele în săptămâna 6-12 februarie 2023. Horoscop dragoste 6-12 februarie 2023.

Berbec – Dorința de a experimenta!

Tensiunea generată de Lună Plină de la sfârșitul săptămânii trecute se mai poate încă resimți și în primele zile ale acestei săptămâni, fapt care te va determina să analizezi cu atenție care sunt așteptările tale vis- a vis de o relație de iubire. Poți fi însă tentat să experimentezi mai mult, să încerci ceva nou fie alături de partenerul actual fie alături de o persoană pe care tocmai ai cunoscut-o, însă va fi un gen de experiență care să te facă să te simți liber și fără constrângeri.

Taur – Noi sentimente, noi experiențe!

Poți avea parte de experiențe noi și interesante care îți deschid practic noi orizonturi. Dacă ești într-o relație de cuplu, comunicarea dintre voi poate să atingă un nou nivel de înțelegere, unul care să permită o mai mare libertate și acceptare a unor diferențe. Poate admiterea unui adevăr crează o nouă platformă de relaționare. Dacă ești singur, dă-ți voie să experimentezi acceptând o invitație cu care nu ești poate foarte comod dar care cu siguranță te va binedispune.

Gemeni – Intră în joc!

Lasă-te surprins și intră în joc dacă cel de lângă tine își dorește să schimbe un pic lucrurile, venind cu o propunere incitantă. Sau poate ești invitat să participi la un curs care predă unele tehnici sau metode de a înbunătați calitatea vieții sentimentale și intime. Important este să fii deschis la noile experiențe iar acest lucru se aplică și în cazul în care nu ești încă într-o relație deoarece s-ar putea să descoperi că șansele apar câteodată în cele mai neobișnuite locuri.

Horoscop dragoste 6-12 februarie 2023

Rac – Perspective noi!

Situația unei relații de parteneriat mai veche sau mai nouă poate să nu fie una foarte clară deoarece valorile sau interesele par să nu fie aceleași însă discuțiile profunde de care ai parte săptămâna aceasta cu siguranță pot aduce unele clarificări. Ce poți să faci pentru a te mai elibera de aceste tensiuni este să faci ceva diferit de până acum, să-ți iei câteva zile libere, să pleci într- o călătorie, să participi la o activitate de grup, orice gen de activitate care te relaxează și care te pune pe tine în prim plan pentru a căpăta o nouă perspectivă.

Leu – Discuții incitante și promițătoare!

Dacă tema principală a Lunii Pline din propriul tău semn de la sfârșitul săptămânii trecute a vizat exprimarea nemulțumirii tale care s-a tot adunat într-o relație de cuplu, începi săptămâna aceasta determinat să-ți menții punctul de vedere. Pe parcursul săptămânii te poți lăsa angrenat într-o nouă aventură sau în urma schimbării câtorva replici cu cineva realizezi că totul decurge într-un mod incitant și pasional. Va depinde de tine în ce măsură ești dispus să te implici.

Fecioară – Dornic de a face ceva diferit!

O săptămână care te avantajează relațional. Îți înțelegi mai profund unele dorințe sau plăceri și ești dispus să le împărtășești cu persoana iubită într-un mod deschis și asumat. Dacă în schimb vrei să cucerești pe cineva, ai toate șansele să-ți atingi obiectivele deoarece unele gesturi pot face cât o mie de cuvinte. De asemenea, poate să fie momentul perfect pentru a-ți surprinde partenerul cu o invitație sau o propunere de a merge undeva sau a face ceva diferit de până acum pentru a ieși un pic din rutină zilnică.

Balanță – Mai carismatic și mai jucăuș!

Unele proiecte la începutul săptămânii nu-ți lasă foarte mult timp pentru relația de cuplu însă de joi interesele tale sunt în schimbare. Vestea bună este că Mercur intră sâmbătă în Vărsător activând în cazul tău sectorul iubirii și al romantismului deci în următoarea perioadă interesul tău în a socializa sau a cunoaște persoane noi este amplificat. Ești mai carismatic, mai jucăuș și poți flirta cu o naturalețe deosebită. Dacă ești într-o relație de cuplu, vei simți nevoia de mai multe activități interactive.

Horoscop dragoste 6-12 februarie 2023

Scorpion – Propuneri neașteptate!

Chiar dacă unele nemulțumiri într-un parteneriat au reprezentat cauza unor tensiuni la sfârșitul săptămânii trecute, ești încă angrenat în găsirea unor soluții pentru rezolvarea lor. Unele discuții pe care le porți cu cineva te pot susține în a privi situația din alte perspective. În același timp dacă ești singur poți fi surprins plăcut de propunerea total neașteptată a unei persoane. Dacă ieși la o întâlnire romantică, lucrurile pot deveni din ce în ce mai incitante.

Săgetător – Activități interactive!

În urma unor discuții serioase cu partenerul cu cuplu vizând lucrurile sau activitățile importante pentru fiecare dintre voi din perspectiva relațională, vă puteți decide să vă mobilizați în a face unele schimbări pentru a revitaliza interacțiunea dintre voi. Poate schimbați ceva în propriul cămin astfel încât să faceți loc pentru un gen de activitate care vă place amândurora sau poate vă decideți să vă înscrieți la un curs comun care presupune o activitate plăcută și interactivă.

Capricorn – Flexibilitate și spontaneitate!

E posibil ca unele tensiuni să fi destabilizat ușor relația de cuplu la sfârșitul săptămânii trecute, fapt care se va resimți și la începutul celei actuale. Însă poți fi surprins plăcut să realizezi că unele discuții pot salva situația, mai ales dacă sunteți dispuși să schimbați unele chestii. Dacă ești singur, poate să fie o săptămână mai mult decât interesantă în care conversația inițială cu cineva se poate transforma în ceva mai mult. Important este să fii flexibil, spontan și pregătit pentru ceva diferit.

Vărsător – Ceva nou și constructiv!

Neînțelegerile dintr-un parteneriat cu care ai încheiat săptămâna trecută și care au continuat și în prima parte a celei actuale vor începe treaptat să se amelioreze. Unele discuții sensibile și profunde vă oferă șansa să clarificați unele chestiuni mai vechi eliminând ceea ce nu mai este nici folositor și nici benefic relației astfel încât să începeți să creați ceva nou și constructiv. Unele gesturi de bunăvoință din partea unuia dintre voi se vor dovedi exact lucrul de care celălalt avea nevoie pentru a se simți apreciat.

Pești – Conversații incitante!

În primele zile ale săptămânii, chiar dacă simți că celălalt îți solicită timpul, prezența și chiar afecțiunea poți fi destul de încărcat cu unele chestiuni legate de munca care îți distrag atenția. Însă nu ar trebui să-i subestimezi perseverența sau imaginația întrucât va găsi metode mai mult decât ingenioase să te câștige de partea sa. Dacă ești singur unele schimburi de mesaje cu cineva pot naște pasiuni neașteptate deci fii pregătit pentru ceva nou și incitant.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News