Horoscop sănătate 30 ianuarie-5 februarie 2023. Zodia care își urmează intuiția

Află ce prezic astrele în săptămâna 30 ianuarie-5 februarie 2023. Horoscop sănătate 30 ianuarie-5 februarie 2023.
  • Publicat:

Află ce prezic astrele în săptămâna 30 ianuarie-5 februarie 2023. Horoscop sănătate 30 ianuarie-5 februarie 2023.

Berbec – Urmează-ți intuiția!

În general este o săptămână în care nu duci lipsă de energie, ci dimpotrivă, orice gen de activitate interactivă, sport sau mișcare mai antrenantă te stimulează. În weekend chiar dacă unele situații te pot lua pe nepregătite, tot ce faci cu scopul de a te relaxa fizic și psihic, poate să fie un masaj, o plimbare într-un loc mai liniștit, o ședință de consiliere sau de vindecare energetică este mai multă decât binevenită. Urmează-ți intuiția și mesajele subtile pe care le poți primi.

Taur – Evenimente neașteptate care pot destabiliza!

Simți nevoia să te afirmi, să-ți exprimi personalitatea cu mai mult aplomb sau autenticitate iar această dorință, mai mult sau mai puțin conștientizată îți amplifică încrederea în tine, te împuternicește. Însă, weekendul poate să aducă evenimente neașteptate, pe care le poți simți că o destabilizare, fapt care va necesita din partea ta să ai mai multă grijă de tine. Ce impact vor avea aceste schimbări asupra ta va depinde de echilibrul și stabilitatea dezvoltate până acum.

Gemeni – Un weekend mai tensionat!

Ești destul de energic și determinat să investești timp și resurse în activități care te ajută să-ți înbunătățești calitatea vieții. Te poți înscrie la un curs care oferă mai multă mișcare, sport sau activități de grup interactive. În schimb, poate să nu fie cel mai liniștit weekend de până acum deoarece unele situații pot crea tensiune sau un consum psihic destul de mare asupra ta. Ți se recomandă mai multă prudență dacă ești șofer și mai multă grijă la sistemul nervos.

Horoscop sănătate 30 ianuarie-5 februarie 2023

Rac – Reapariția unor emoții mai vechi!

Disponibilitatea de a face compromisuri sau de a încerca să înțelegi situația și din perspectiva celuilalt va ajuta mult la ameliorarea unor conflicte, însă nu le va face să dispară complet. Unele discuții pot scoate la suprafață unele chestiuni emoționale mai vechi care poate nu au fost vindecate la momentul respectiv, fapt care va necesita să-ți îndrepți atenția spre tine, să fii mai atent și mai conștient de nevoile tale. A împărtăși sau a povesti cuiva experiențele prin care treci te poate ajuta.

Leu – Interacțiuni provocatoare dar eliberatoare!

Dacă s-au adunat unele frustrări mai mult sau mai puțin conștientizate în privința unei relații care nu decurge așa cum ți-ai dori, indiferent de natura ei, acestea vor deveni evidente grație Lunii Pline din propriul tău semn de duminică care cere de la tine să te eliberezi de ceea ce nu consideri că ți se mai potrivește. Pot exista discuții sau interacțiuni mai tensionate însă per ansamblu ai șansa să restabilești echilibrul interior și să investești în ceea ce-ți aduce bucurie, împlinire și mai multă libertate.

Fecioară – Evită stresul și suprasolicitarea!

Deși începi săptămâna în plină formă, realizezi pe parcursul ei că ai nevoie să începi să ai mai multă grijă de tine, atât fizic cât și psihic. O anumită tensiune care se construiește pe parcursul săptămânii atinge un apogeu în weekend cu ocazia Lunii Pline din Leu care cere de la tine să-ți gestionezi mai prudent resursele de energie. Ea activează sectorul resurselor psihice și te îndeamnă să încerci să fii mai atent la sistemul nervos și cel digestiv, să eviți suprasolicitarea și să aloci mai multe resurse pentru relaxare, introspecție, vindecare.

Horoscop sănătate 30 ianuarie-5 februarie 2023

Balanță – Prioritizează ce este sănătos și potrivit ție!

A-ți duce sarcinile la capăt asumându-ți responsabilitățile pe care le ai atât personale cât și profesionale este important pentru tine însă dacă costul acestor sarcini devine unul prea mare, atunci ai nevoie să faci astfel încât să-ți prioritizezi sănătatea cât și echilibrul tău psihic și emoțional. Unele discuții pe care le porți cu cineva apropiat ție pot să aibă un efect liniștitor și chiar vindecător.

Scorpion – Eliberarea unor tensiuni!

Simți că ai dorința și voința necesară de a face unele schimbări pe care ți le dorești demult iar atunci când cineva pare să se opună acestui lucru, vei tinde să reacționezi destul de dur și de tranșant. Unele discuții crează tensiuni în weekend, poate să fie destul de greu să-ți ascunzi sentimentele de nemulțumire sau frustrare în privința unor lucruri. Te ajută să împărtășești cu cineva din ceea ce simți pentru a te elibera de tensiune iar un pic de mișcare este binevenită.

Săgetător – Evită suprasolicitarea și detașează-te!

Este important să eviți suprasolicitarea și să ai mai multă grijă la sistemul nervos deoarece unele lucruri sau situații îți pot pune răbdarea la încercare. Nu-ți pierde timpul și răbdarea încercând să schimbi părerea celuilalt ci mai bine vezi ce poți să faci pentru a-ți păstra pacea și echilibrul interior. Cu cât te vei raporta la tot ce se întâmplă într-un mod mai detașat cu atât vei avea mai mult de câștigat. Dacă pleci la drum în weekend, condu prudent și nu te grăbi.

Capricorn – Evită excesele de orice natură!

O săptămână în care ești important să eviți excesele de orice fel iar aici este inclus și excesul în ceea ce privește munca. Lipsa de cooperare din partea cuiva sau ritmul diferit de al tău îți poate crea un disconfort destul de mare mai ales atunci când munca ta poate să depindă de altă persoană. Nu lăsă unele lucruri sau situații să-ți afecteze echilibrul interior și evită luarea unor decizii importante în weekend deoarece poate exista o ușoară lipsă de concentrare sau coordonare.

Vărsător – Căutarea unui echilibru interior!

Deși începi săptămâna plin de energie și dinamism, unele tensiuni care încep să se construiască pe parcurs pot crea o anumită destabilizare interioară. Ți se cere să tratezi unele unele chestiuni într-un mod mai echilibrat și mai atent la nevoile tale emoționale sau sufletești. Evaluează cu atenție ce ai nevoie pentru a te simți împăcat cu tine și caută să vezi cum poți construi această pace și în relația cu cel de lângă tine.

Pești – Evită suprasolicitarea și gândește pozitiv!

Energia și starea proactivă cu care începi săptămâna te vor susține pe parcursul ei pe măsură ce se vor ivi unele chestiuni imprevizibile care tind să scoată unele griji sau insecurități la iveală. Luna Plină din Leu din weekend activează sectorul sănătății tale fizice, al obiceiurilor zilnice și al nutriției îndemnându-te să ai mai multă grijă de echilibrul tău atât fizic cât și emoțional. Sistemul tău nervos sau cel digestiv se pot resimți în următoarea perioadă deci evită suprasolicitările de orice fel și cultivă o disciplină mentală puternică și pozitivă.

Urmărește CSID.ro pe Google News