Horoscop dragoste 30 ianuarie-5 februarie 2023. Zodia care are interese diferite

Află ce prezic astrele în săptămâna 30 ianuarie- 5 februarie 2023. Horoscop dragoste 30 ianuarie-5 februarie 2023.
  • Publicat:

Află ce prezic astrele în săptămâna 30 ianuarie- 5 februarie 2023. Horoscop dragoste 30 ianuarie-5 februarie 2023.

Berbec – Tensiuni de natură relațională!

Poți fi destul de privat cu sentimentele pe care le ai și ușor deranjat de unele cuvinte, mesaje sau gesturi ale partenerului de cuplu însă cu cât vei reflecta mai adânc asupra lor cu atât lucrurile se pot clarifica. Luna Plină din Leu de duminica activează axa iubirii și a romantismului, semnalând orice fel de dezechilibru ar putea exista într- o relație de iubire mai nouă sau mai veche. Aveți aceleași obiective? Interesele sau hobby-urile sunt comune? – sunt câteva din chestiunile dezbătute.

Taur – Dorințe pasionale dar și impulsive!

Dorințele tale pot fi mai intense săptămâna aceasta. Ești mai pasional în modul de exprimare al sentimentelor, mai dornic de interacțiune dar în același timp și ușor mai impulsiv în cazul în care sentimentele nu sunt reciproce. În weekend poți face o călătorie alături de partenerul de cuplu, puteți participa la un curs împreună, o activitate creativă sau vizitați un loc deosebit, indiferent de caz activitatea în sine va amplifica conexiunea și înțelegerea dintre voi.

Gemeni – Nevoi și dorințe ușor diferite!

Ești dornic să-ți satisfaci unele plăceri sau dorințe personale. Dacă există mici chestiuni care te derajează în interacțiunea cu persoana iubită, acestea vor căpăta amploare săptămână aceasta sau poate tu ești mai sensibil la ele decât în mod normal. Sau din altă perspectivă poate simți nevoia de activități mai dinamice, mai interactive care să-ți satisfacă dorința de plăcere și conexiune. Cu cât veți putea discuta deschis despre aceste lucruri cu atât veți avea mai mult de câștigat.

Horoscop dragoste 30 ianuarie-5 februarie 2023

Rac – Testarea durabilității unei relații!

Unele obiective sau speranțe pe care le ai în relația de cuplu pot să nu fie tocmai comune ce cele ale partenerului, fapt care poate antrena unele discuții. Luna Plină din Leu de duminică va scoate la suprafață orice nemulțumiri sau tensiuni existente în relația actuală și care vizează gradul de angajament sau de fidelitate, intimitate sau conexiune testând durabilitatea relației în sine. S-ar putea să nu poți evita unele lucruri care ies la iveală, însă orice adevăr are ca scop eliberarea și abilitatea de reconstrui.

Leu – Ce ai nevoie pentru a fi fericit într-o relație?

Va fi greu să-ți reprimi sau să-ți ascunzi sentimentele într-o relație de parteneriat mai ales dacă simți că ceea ce-ți place sau te împlinește dintr-o perspectivă relațională nu este împărtășit de celălalt. Sentimente de gelozie, control sau posesivitate își pot face loc în interacțiunea dintre voi. Luna Plină din propriul tău semn de duminică îndreaptă toată atenția spre tine, ce este important pentru tine? Ce ai nevoie într-o relație pentru a te simți fericit?Răspunsul la aceste întrebări va decide continuitatea relației.

Fecioară – Comunici într-un mod empatic și înțelegător!

Realizezi că ai nevoie să faci unele modificări în stilul de viață actual dacă vrei să acorzi mai multă atenție vieții de cuplu sau dacă partenerul este cel care solicită mai mult din timpul, atenția și afecțiunea ta. În ciuda unor divergențe de idei sau perspective, ai disponibilitatea necesară de a discuta aceste lucruri cu cel de lângă tine în vederea atingerii unui compromis. Mai mult decât atât, înțelegerea și empatia de care dai dovada vor fi de mare folos.

Horoscop dragoste 30 ianuarie-5 februarie 2023

Balanță – Reevaluarea calității interacțiunii într-o relație!

Săptămâna aceasta vei încerca să te focusezi pe ceea ce consideri că-ți lipsește sau vrei să înbunătățești în relația de cuplu. Dacă consideri că îți dorești mai mult într-o relație de iubire, mai mult timp, conexiune, implicare sau afecțiune din partea celuilalt, îți va fi din ce în ce mai greu să ascunzi ceea ce simți. În weekend unele lucruri ies la suprafață și-ți vor da ocazia în următoarea perioadă să reevaluezi calitatea interacțiunii cu celălalt.

Scorpion – Tensiuni relaționale!

Cu Venus, planeta iubirii și a plăcerii tranzitând sectorul afecțiunii și al romantismului, o relație de iubire sau iubirea în general este în vizorul tău într-o formă sau alta. Însă aspectul tensionat pe care îl face cu Marte în weekend denotă unele neînțelegeri într-o relație de iubire mai veche sau mai nouă, întrucât dorințele unuia dintre parteneri nu sunt satisfăcute. Luna Plină din Leu amplifică acest lucru și te ajută să conștientizezi ce schimbări sunt necesare pe plan relațional pentru regăsirea unui echilibru.

Săgetător – Lipsa de conectare cu celălalt!

Realizezi că ai nevoie să devii mai asertiv, mai curajos și mai încrezător în tine dacă vrei să abordezi o persoană de care îți place și-ți propui să pui în practică această conștientizare. În weekend pot exista unele neînțelegeri între tine și partenerul de cuplu mai ales dacă acesta tinde să forțeze cumva lucrurile în a-și atinge obiectivele. Ce te deranjează mai mult este faptul că nu-l simți conectat cu tine, fapt care te poate face să te simți mai mult singur decât într-o relație, însă nu trage unele concluzii înainte de a discuta lucrurile.

Horoscop dragoste 30 ianuarie-5 februarie 2023

Capricorn – Interese diferite!

Valorile sau interesele după care te ghidezi într-o relație de cuplu sunt aparent diferite de cele ale partenerului, o concluzie la care ajungi în urma unor discuții un pic mai tensionate. Luna Plină din Leu din acest weekend activează sectorul fidelității, al angajamentului și al intimității scoțând la iveală tot ce ar putea să nu fie în regulă în acest domeniu, îndemnându-te să te repoziționezi. Dacă ești singur și te simți atras de cineva, asigură-te că vă doriți aceleași lucruri.

Vărsător – Reevaluarea echilibrului relațional!

Dacă ești în căutarea unui partener cu siguranță nu va fi o săptămână plictisitoare deoarece poți avea deja pe cineva în vizorul tău însă este important să găsești momentul potrivit pentru a acționa, neforțând cu nimic lucrurile. Luna Plină din Leu din weekend din sectorul parteneriatelor tale vine însă cu unele tensiuni într-o relație deja existentă unde ți se poate solicita să fii mai atent la nevoile sau dorințele celuilalt. A evalua ce aveți amândoi nevoie pentru a vă simți împliniți în relație poate să antreneze unele schimbări de perspectivă.

Pești – Reîmpărțirea unor sarcini!

Dacă unele sarcini domestice nu sunt împărțite într-un mod egal într-o relație de cuplu și doar unul dintre parteneri este responsabil de ele, această situație poate să devină un factor de tensiune în următoarea perioadă. A vorbi deschis despre aceste lucruri va fi de mare folos în descoperirea unor variante de compromis. Dacă ești în căutarea unui partener, chiar dacă poate exista cineva de care te simți atras, poți avea multe rețineri în privința modului în care să abordezi situația.

Urmărește CSID.ro pe Google News