Horoscop sănătate 26 decembrie-1 ianuarie. Zodia care va avea o săptămână dinamică

Află ce prezic astrele pentru săptămâna 26 decembrie- 1 ianuarie. Horoscop sănătate 26 decembrie-1 ianuarie.
  • Publicat:

Află ce prezic astrele pentru săptămâna 26 decembrie- 1 ianuarie. Horoscop sănătate 26 decembrie-1 ianuarie.

Horoscop sănătate 26 decembrie-1 ianuarie

Berbec – Schimbări în rutină zilnică!

O discuție de la suflet la suflet cu cineva, o activitate creativă, o meditație făcută în liniște, o plimbare într-un loc mai retras dar încărcat energetic pot să fie mai mult decât binevenite deoarece te ajută să te aliniezi cu tine. În weekend elanul și energia ta vor fi în creștere însă încearcă să nu-ți împingi limitele la maxim. Te poți decide să faci unele schimbări în rutina sau obiceiurile zilnice pentru a fi mai eficient.

Taur – Activitățile artistice te relaxează!

Orice gen de activități artistice, creative care te ajută să te dezvolți, un curs de dans, pictură sau activități spirituale precum un curs de yoga sunt binevenite deoarece te ajută să te detensionezi. Vineri este o zi mai tensionată, în care unele discuții sau schimburi de perspective pot să-ți amplifice unele temeri sau insecurități generând o anumită reactivitate sau consum emoțional, însă te vei redresa rapid. Începi anul cu Luna în propriul tău semn deci plin de elan și energie și dornic de noi experiențe.

Gemeni – Cunoaște-te mai bine!

Mercur este planeta care îți guvernează și corpul fizic iar intrarea lui în mers aparent retrograd te poate face un pic mai neliniștit, neîncrezător sau chiar ușor nesigur de unele lucruri. Un gen de terapie sau proces de coaching prin care te poți cunoaște mai bine este favorizat în următoarea perioadă. În weekend poți avea o revelație în privința modului în care ai putea să schimbi, să elimini sau să transformi o idee, o mentalitate anume sau chiar un obicei pentru a-ți înbunătați sănătatea sau stilul de viață.

Rac – Înțelegerea unor motivații personale!

În general vitalitatea și energia ta sunt bune însă ai nevoia să-ți gestionezi resursele într-un mod înțelept, fără să exagerezi cu unele eforturi. Ești dornic să încerci activități sau lucruri noi, să faci mai multă mișcare, să te mobilizezi mai mult însă încearcă să-ți faci o strategie înainte, pentru a te putea evalua corespunzător. O gândire orientată spre soluții, înțelegerea mai profundă a unor motivații personale, abilitatea de a fi sincer vor fi esențiale în următoarea perioadă pentru a evita unele tensiuni, frustrări sau neînțelegeri cu ceilalți.

Horoscop sănătate 26 decembrie-1 ianuarie

Leu – Mai atent la stilul de viață!

Vei avea nevoie să găsești un echilibru în următoarea perioadă între modul în care te organizezi cu munca și dorința ta de libertate și expansiune, de a investi în ce-ți place. Mercur își începe Joi mersul aparent retrograd în Capricorn activând sectorul sănătății tale, deci ai șansa să devii mai practic și mai conștient de ceea ce consumi, de stilul de viață pe care îl ai, de mișcarea pe care o faci zilnic astfel încât să faci unele schimbări în cazul în care le consideri necesare.

Fecioară – Ai destul timp pentru pasiunile tale?

O săptămână mai relaxată urmată de un weekend activ și dinamic cu interacțiuni intense și provocatoare. Ca și emoții ești plin de vervă, pasiune și inițiativă. Mercur, propriul tău guvernator își începe de Joi mersul retrograd în Capricorn activând un sector al bucuriei, fapt care te îndeamnă să evaluezi cu atenție dacă ești mulțumit de cum îți aloci timpul pentru ce-ți place, pentru hobby-urile sau pasiunile tale, pentru activități care te relaxează sau care te bucură, pentru a fi mai creativ.

Balanța – Fii mai atentă la tine!

În prima parte a săptămânii îți îndrepți atenția și concentrarea către ce „trebuie” făcut întrucât îți propui să ai totul pus la punct. De marți până joi după amiază luna tranzitează sectorul sănătății tale, deci încearcă să fii mai atentă la nevoile propriului corp, la alimentație sau la exercițiile pe care le faci. Un masaj reflexoterapeutic ți-ar prinde tare bine. În weekend, interacțiunea cu ceilalți te energizează considerabil.

Scorpion – Atenție la gândurile tale!

Întrucât Mercur își începe mersul aparent retrograd de Joi în Capricorn activând în cazul tău sectorul gândirii și al logicii, ți se recomandă în următoarea perioadă să ai mai multă grijă la sistemul nervos care poate să fie mai solicitat, la drumurile pe care le ai de făcut evitând să conduci dacă ești prea obosit dar și la gândurile pe care le întreții, astfel încât să te asiguri că sunt clare și benefice. Gradul de concentrare sau focusare poate să oscileze, deci nu te suprasolicită.

Săgetător – Îmbină relaxarea cu distracția!

Moderația și cumpătarea reprezintă cheia săptămânii. Încearcă să eviți excesele, mai ales cele alimentare deoarece poți tinde să-ți satisfaci poftele cu tot ceea ce-ți încântă simțurile. În intervalul marți – joi încearcă să te odihnești mai mult, să stai mai mult cu tine, angrenează-te într-o activitate creativă, artistică sau spirituală. O muzică mai relaxantă ți-ar prinde tare bine. În weekend ești plin de vervă, dinamism și chef de aventură.

Capricorn – Mobilizare și reinventare!

Mercur este planeta care guvernează sectorul sănătății tale și al rutinei zilnice iar acesta intră de joi în mers aparent retrograd în propriul tău semn, fapt care te îndeamnă să regândești modul în care îți îngrijești propriul corp atât interior cât și exterior. Analizează cu atenție dacă îți acorzi suficientă odihnă, dacă ai un program de masă echilibrat, dacă faci destul mișcare dar și dacă ești mulțumit de aspectul fizic. S-ar putea să-ți dorești să te reinventezi!

Vărsător – Ascultă-ți intuiția!

Traversezi o perioadă în care ești mai introvertit, mai retras, mai contemplativ și nu simți nevoia să te exteriorizezi prea mult. Ai nevoie să înțelegi mai profund unele lucruri și să fii mai atent la mesajele pe care le primești într-un mod intuitiv, subtil. Însă strict săptămâna aceasta, ești preocupat cu rezolvarea unor lucruri sau activități înainte de anul nou. Începând de joi, emoțional și fizic ești în creștere, pregătit pentru discuții, călătorii, oameni noi și voie bună, însă nu uita să-ți asculți intuiția!

Pești – O săptămână dinamică!

Ești energic, dinamic și inspirat săptămâna aceasta. Cu Luna care trece prin propriul tău semn de marți până joi la prânz, poți oscila între momente de activitate cu momente de pasivitate sau contemplare, însă chiar și așa imaginația și intuiția ta funcționează la maxim. Receptivitatea ta este amplificată. Vineri însă va fi o provocare să stai liniștit, intri într-o stare de vervă și agitație care cu siguranță te vor scoate din zona de confort. Închei anul în plină formă!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult