Horoscop dragoste 26 decembrie- 1 ianuarie. Zodia care își clarifică dorințele personale

Află ce prezic astrele în săptămâna 26 decembrie- 1 ianuarie. Horoscop dragoste 26 decembrie- 1 ianuarie.
  • Publicat:

Află ce prezic astrele în săptămâna 26 decembrie- 1 ianuarie. Horoscop dragoste 26 decembrie- 1 ianuarie.

Berbec – Ambiție și determinare!

Susținerea și atenția partenerului de cuplu sunt importante iar unele discuții în primele zile ale săptămânii crează un real sentiment de conexiune și apropiere dincolo de cuvinte. Weekendul se anunță incitant și provocator iar dacă ești singur îți vei folosi toate resursele pe care le ai pentru a te evidenția și a cuceri acea persoană care te atrage. Cu cât cineva pare mai greu de cucerit cu atât te va ambiționa mai mult!

Taur – Semnificația unei relații de iubire!

Mercur este planeta care îți guvernează sectorul iubirii și al romantismului iar acesta își începe mișcarea aparent retrogradă în Capricorn, fapt care te va îndemna să analizezi mai profund semnificația unei relații de iubire dar și ce ai cu adevărat nevoie pentru a te simți împlinit. În weekend unele discuții cu partenerul de cuplu pot clarifica unele chestiuni între voi, însă dacă ești singur o persoană pe care o întâlnești într-o călătorie sau la un curs online la care participi poate de-a dreptul să te fascineze.

Gemeni – Conexiune și profunzime!

Simți nevoia unei conexiuni mai profunde și a unei stabilități emoționale într-o relație de cuplu, ai vrea ca celălalt să aibă o putere magică care să-ți intuiască propriile nevoi sau dorințe. Comunicarea dintre voi este esențială pentru tine iar tu ești extrem de atent la gesturi, cuvinte, semnale. Dacă ești singur, poți impresiona pe cineva prin atitudinea pasională și un pic misterioasă. În weekend o anumită relație îți captează întreaga atenție iar tu poți poți avea parte de experiențe intense și transformatoare.

Rac – Arta comunicării!

O relație de iubire este în centrul atenției tale însă modul de interacțiune este esențial. Mercur care își începe mișcarea aparent retrogradă în sectorul parteneriatelor și al căsătoriei și te îndeamnă să păstrezi o comunicare cât mai clară și mai transparentă pentru a evita eventualele neînțelegeri sau tensiuni. De fapt, te reînvăță arta comunicării în cuplu. În weekend, dacă simți o atracție specială față de cineva, ai șansa să te apropii mai mult de acea persoană.

Leu – Spiritul de aventură este amplificat!

În prima parte a săptămânii, ești dornic de mai multă apropiere și intimitate, ești atent la gesturile, cuvintele și comportamentul celuilalt încercând să-i intuiești dorințele și trăirile. Latura ta romantică este evidențiată. Spre sfârșitul săptămânii spiritul de aventură și spontaneitate devin pregnante. Ești pregătit de o nouă experiență alături de persoană iubită sau de o călătorie pe care ați planificat-o de ceva timp. Dacă ești singur, ești pregătit pentru a cuceri noi teritorii sau noi persoane!

Fecioara – Planul relațional este în vizor!

Indiferent dacă ești sau nu într-o relație, planul relațional în general capătă o importanță mărită în următoarea perioadă. Mercur intră joi în retrogradare activând sectorul iubirii și al romantismului, deci ești îndemnat să-ți reevaluezi gradul de satisfacție relațională, modul în care îți exprimi dorințele sau nevoile sau în care interacționezi cu persoana iubită. Evită să iei decizii radicale momentan, ci fii mai atent la dinamica respectivă. În weekendul interacțiunea cu un partener atinge un punct culminant.

Balanța – Mai introvertită și mai contemplativă!

Ești mai atentă și mai conectată cu propriile tale nevoi emoționale încercând să înțelegi unele aspecte mai profunde, fapt care te determină să fii un pic mai introvertită și contemplativă. Începând de joi activitățile cu partenerul de cuplu încep să-ți ocupe mai mult din timp și va rămâne să te decizi dacă preferi să petreci Revelionul undeva cu mai multă lume sau într-un mod mai liniștit, poate chiar romantic într-o cabană la munte cu persoana iubită.

Scorpion – Asigură-te că ești clar cu ceea ce-ți dorești!

Indiferent dacă ești sau nu într-o relație, comunicarea cu partenerul este armonioasă, plăcută și generatoare de oportunități, întrucât cineva se poate îndrăgosti de modul inspirat și profund în care îți exprimi sentimentele. Însă ținând cont că Mercur intră joi în retrogradare, va fi foarte important în următoarea perioadă să te asiguri de claritatea propriilor tale dorințe, nevoi sau intenții relaționale.Dacă faci un drum în preajma revelionului, nu ar surprinde pe nimeni.

Horoscop dragoste 26 decembrie- 1 ianuarie

Săgetător – Clarificarea dorințelor personale!

De joi până sâmbătă seara, Luna tranzitează sectorul iubirii și al romantismului, fapt care îți amplifică optimismul și spiritul de aventură, perfect dacă vrei să cucerești pe cineva. Ești încrezător în tine și știi exact ce să spui ca să impresionezi însă te-ar ajuta să fii foarte clar cu ceea ce cauți, deoarece în timp ce o parte din tine caută ceva stabil celălaltă își dorește mai multă pasiune și aventură. Într-o relație de cuplu existentă, ești îndemnat să reevaluezi dacă dorințele și plăcerile tale sunt îndeplinite.

Capricorn – Intens și pasional!

Ești dornic să atragi atenția, să te pui în valoare, să-ți amplifici carisma și modul de manifestare a personalității. Dacă te-ai decis să impresionezi sau să cucerești pe cineva, ai toate șansele. Poți face o schimbare de look sau poți adopta un stil vestimentar mai sexy care să-ți pună trăsăturile în evidență. Închei anul într-o notă pasională și efervescentă, făcând nu una ci mai multe cuceriri, însă una dintre ele poate reuși să te fascineze și pe tine.

Vărsător – Atracții secrete!

Ești privat în privința sentimentelor tale și analizezi foarte mult lucrurile. Poate apărea o persoană din trecutul tău cu care nu ai încheiat unele lucruri, te poți simți atras de cineva sau cineva simte o puternică atracție față de tine dar pe care nu o face cunoscută încă. Lucrurile pot fi momentan destul de confuze și pot apărea unele neînțelegeri într-o relație romantică. Evită să iei decizii radicale momentan, observă mai mult și vezi exact ce-ți transmite universul prin această experiență.

Pești – O posibilă atracție!

O persoană dintr-un cerc de prieteni sau un grup pe care îl frecventezi te poate atrage atât fizic cât și intelectual. Indiferent dacă cunoști persoana asta mai demult sau nu, de abia acum se poate aprinde ceva între voi, însă oricât de mult ai vrea să te lași purtat de val, încearcă să o cunoști mai bine sau să intuiești ce caută. Dacă ești într-o relație de cuplu, asigură-te că modul de comunicare este clar și transparent pentru a evita eventualele confuzii sau neînțelegeri.

Urmărește CSID.ro pe Google News