4 zodii care nu suportă sub nicio formă minciuna: cu ele nu e cale de întoarcere!

  • Publicat:
4 zodii care nu suportă sub nicio formă minciuna: cu ele nu e cale de întoarcere!
Sursa foto: shutterstock

Aceste zodii citesc foarte bine oamenii și intuiesc minciuna de la distanță. Oricât te vei strădui să le recapeți încrederea, nimic nu le va face să îți mai dea o nouă șansă. Iată despre cine este vorba!

4 semne zodiacale care nu accepta minciuna: Gândește-te de două ori înainte să te joci cu focul

Zodia Berbec

Nativul născut în Berbec pur și simplu nu are timp și nici răbdare cu cei care mint. Un semn cât se poate de transparent pentru toată lumea, nu vede de ce ar tolera oamenii falși.

Va ști din start dacă îl minți și nu te va accepta lângă el în consecință. Atenție cu acest semn, așadar!

Citește și: 3 zodii care câștigă orice argument. N-ai nicio șansă în fața lor!

Zodia Gemeni

Nativul născut în semnul Gemenilor este un maestru al manipulării, astfel că s-ar prea putea să îl găsești mințind la rându-i, însă detestă vehement acest prost obicei.

Urăște sentimentul trădării, așa că nu se va gândi de două ori să te scoată din viața sa dacă te va descoperi că îl minți.

Zodia Scorpion

Pentru nativul guvernat de semnul Scorpionului, minciuna poate fi cea mai urâtă formă de trădare. Mereu cinstit și demn, va spune ceea ce crede fără să te menajeze.

Poate deveni extrem de crud odată că te-a descoperit că l-ai mințit sau i-ai ascuns ceva sub o formă sau alta.

Citește și: Topul celor mai oneste zodii, potrivit astrologilor

Zodia Vărsător

Nativul născut în semnul Vărsătorului se va retrage din orice relație în care descoperă că este mințit, fie ea de iubire sau prietenie, de orice natură.

Dacă încerci să îl manipulezi, te va exclude fără doar și poate din viața sa. Urăște să îl subestimezi, astfel că dacă îi vei ascunde ceva și te va descoperi, poți să îți iei de unul singur rămas bun de la tranșantul Vărsător.

Sursă: Pink Villa

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being