Topul celor mai oneste zodii, potrivit astrologilor

Reprezentanții acestor zodii sunt foarte sinceri și le este aproape imposibil să spună o minciună, oricât de mică.
  • Publicat:
Topul celor mai oneste zodii, potrivit astrologilor
Topul celor mai oneste zodii, potrivit astologilor sursa foto: shutterstock

Indiferent de zodia care te reprezintă, s-ar putea să nu fii întotdeauna la fel de sincer și deschis către adevăr pe cât crezi că ești. De fapt, cercetările au descoperit că 60% dintre oameni mint cel puțin o dată la zece minute.

Fie că este vorba de a oferi unei prietene o părere imparțială despre ținuta ei, de a aduce înapoi pachetul de gumă pentru care casiera a uitat să te taxeze sau de a înțelege motivul real pentru care nu venit la nunta vărului tău, să spui adevărul este, de obicei, drumul corect de urmat. Din păcate, nu toată lumea ține cont de acest sfat.

Oamenii cinstiți se pot certa cu membrii familiei, prietenii sau chiar cunoștințele și le rănesc sentimentele prin lucrurile pe care le spun sau le fac. Dar totuși, minciunile sunt un lucru periculos care pare tentant de spus. Chiar și cea mai mică minciună poate distruge felul în care ceilalți ne percep.

Locul 6: Zodia Pești

Potrivit astrologilor, Peștii sunt semnul cel mai plin de compasiune din zodiac și, prin urmare, și unul dintre cei mai slabi mincinoși.

Cu toate acestea, acest semn de apă poate fi uneori puțin prins în vise. Vei descoperi, destul de des, că Peștii fac tot posibilul să fie deschiși și sinceri.

Natura lor sensibilă îi asigură, de asemenea, că vor fi autentici și deschiși cu privire la ceea ce simt și ceea ce gândesc. De asemenea, Peștii așteaptă să primească aceeași sinceritate din partea oamenilor care îi înconjoară.

Locul 5: Zodia Berbec

Acest semn zodiacal ar putea să-ți trimită un text care ți-ar putea răni sentimentele de îndată. Astrologii descriu reprezentanții acestui semn zodiacal ca fiind foarte direcți în abordarea lor, cu o atitudine de „nu-mi pasă”.

În plus, această zodie nu încearcă, sub nicio formă, să salveze sentimentele altora, de aceea, Berbecii știu în adâncul lor că adevărul trebuie spus. Acest lucru îi face prieteni grozavi la care să apelezi, deși va trebui să fii pregătit pentru ceea ce ai putea să auzi. Dacă ești nedumerit în legătură cu modul în care arată ținuta ta, un prieten Berbec îți va oferi cea mai sinceră părere.

Locul 4: Zodia Capricorn

Deoarece acest semn este atât de concentrat pe realizările din carieră, ei nu se confruntă cu dramele din afară. Capricornul nu are timp pentru comportamente meschine, cum ar fi răspândirea de zvonuri.

Atrologii explică, de asemenea, că zodia Capricornul este condusă de Saturn, planeta regulilor și responsabilităților, așa că ei simt că este de datoria lor să fie 100% sinceri în tot ceea ce spun și fac.

În anumite situații care cer adevărul, aceste zodii pot răspunde folosind sarcasm pentru a omite răspunsul. Viața personală a unui Capricorn este ceva despre care ar prefera să nu vorbească decât dacă este cu un prieten apropiat.

Dacă nu ești un prieten apropiat sau un membru din familie, Capricornul nu va avea nicio problemă să te mintă.

Locul 3: Zodia Balanță

Balanțele sunt cunoscute pentru că sunt bine echilibrate, lucru ce te duce cu gândul că sunt cu adevărat oneste. Semnul Balanței este simbolul justiției, așa că onestitatea este o mare parte a ceea ce ei idealizează în lumea lor perfect echilibrată.

Nativii din Balanță încearcă tot posibilul să mențină un nivel de onestitate față de toți cei din jurul lor pentru a păstra pacea și armonia.  În momentele în care sunt nevoite să spună adevăruri dure care ar putea răni pe cineva, Balanțele se vor asigura că nu vor spune niciodată ceva jignitor. În schimb, ele vor folosi latura lor analitică și vă vor ajuta să vă priviți viața cu onestitate și să vă ofere o altă perspectivă care nu este părtinitoare.

Locul 2: Zodia Vărsător

Vărsătorii nu cred în micile minciuni care sunt necesare pentru a menține liniștea. Ei vor spune lucrurilor pe față, fără niciun fel de ocol și indiferent dacă riscă să-i rănească pe cei din jur.

Cei din zodia Vărsător sunt foarte raționali și tind să fie căutătorii de adevăr ai zodiacului, până la punctul în care ar putea face tot posibilul pentru a dovedi un punct de vedere onest.

O parte din această atitudine provine din faptul că Vărsătorul este cel mai inteligent semn zodiacal. Mintea acestei zodii lucrează în exces și nativii vor să-și împărtășească înțelepciunea și cunoștințele altora.

Locul 1: Zodia Rac

Racii doresc ca prietenii și familia lor să aibă încredere în ei și să apeleze la ei în momente de nevoie, ceea ce înseamnă că rareori le ascund ceva. Acest semn extrem de emoțional tinde să rămână cinstit pentru că pur și simplu nu se pricepe să mintă și să ascundă adevărul.

De asemenea, nativii zodiei tind să supraanalizeze totul, indiferent de situație. Dacă mint, poți observa foarte ușor. Ei pot fi ușor blocați de propriile minciuni și de vinovăția pe care o simt în urma acestor minciuni. Din această cauză, Racii preferă să rămână sinceri în orice moment.

Surse: bestlifeonline.com, astrotalk.com, yourtango.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân