Horoscop sănătate 23–29 ianuarie 2023. Zodia care are nevoie de afecțiune și apropiere

Află ce prezic astrele în săptămâna 23-29 ianuarie 2023. Horoscop sănătate 23-29 ianuarie 2023.
  • Publicat:

Află ce prezic astrele în săptămâna 23-29 ianuarie 2023. Horoscop sănătate 23-29 ianuarie 2023.

Berbec – Energie și vitalitate!

O săptămână cu multă energie și vitalitate. De luni seara până miercuri seara ești mai sensibil și mai receptiv la stările sau energiile celorlalți deci nu te suprasolicita și încearcă să folosești acest timp în folosul tău, făcând o meditație, o introspecție și de ce nu, o ședință de vindecare energetică. De joi, odată ce Luna trece în propriul tău semn, energia și buna dispoziție vor fi în creștere. În weekend simți nevoia de o activitate fizică intensă dar și interactivă.

Taur – Lărgirea orizonturilor în materie de sănătate!

Interesul tău în științe de frontieră care vizează nu doar tratarea corpului fizic cât și vindecarea la nivel holistic este în creștere. Te poți informa mai mult în această direcție. În weekend ceva sau cineva anume îți crează o stare de agitație și consum fizic sau emoțional. Încearcă să rămâi deschis și flexibil pentru a rezolva situația cât mai eficient. În același timp o activitate mai interactivă sau poate o călătorie te poate ajuta în a mai elibera din tensiune.

Gemeni – Lucrul cu emoțiile!

Ești dornic de activități fizice sau intelectuale, deci dacă ai vreun hobby de natură sportivă, nu ezita să te bucuri de el. De asemenea, te poți interesa mai mult asupra unor științe sau metode care lucrează și tratează emoțiile sau planul emoțional, conștientizând că sursa multor probleme fizice rezidă într-o gestionare defectuoasă a propriilor emoții. Weekendul poate să fie ușor provocator, deci nu te suprasolicita!

Rac – Stabilitate și echilibru!

Ai o stabilitate și un echilibru bun atât fizic cât și psihic săptămâna aceasta care îți permit să faci progrese în direcțiile de interes pentru tine. De asemenea dacă vrei să demerezi o activitate sau un proiect nou, ai curajul și voința necesară pentru a o face. Ești plin de idei și soluții de cum să înbunătești unele lucruri iar această calitate îți va fi de mare folos în weekend când unele chestiuni te pot lua un pic prin surprindere.

Horoscop sănătate 23-29 ianuarie 2023

Leu – Strategii și metode noi de îmbunătățire a vieții!

Ești foarte ingenios în modul în care combini unele chestiuni care țin de alimentație, nutriție cu unele exerciții sau alte remedii pe care le folosești. De asemenea ești deschis către noi metode de tratament sau de vindecare atât fizică cât și energetică care îți înbunătățesc considerabil calitatea vieții. Corpul tău fizic este vitalizat și stimulat de noua ta strategie. În weekend poate exista un consum psihic un pic mai mare însă ai instrumentele necesare pentru a-l gestiona corespunzător.

Fecioară – Activ atât fizic cât și psihic!

Te bucuri de energie și de o vitalitate bună iar din punct de vedere psihic ești activ și dornic de acțiune. În weekend e posibil să întâmpini mici probleme de sănătate care se ivesc pe neașteptate. Încearcă să fii deschis și către alte metode de tratament pe lângă cele obișnuite deoarece se pot dovedi de mare folos. Fitoterapia te poate ajuta dar și un regim alimentar cât mai ușor.

Balanța – Îmbunătățirea stării de sănătate!

Poți conștientiza necesitatea schimbării anumitor aspecte din viața ta pentru a o face mai ușoară și poate mai potrivită ție. Venus, planeta care te guvernează intră în Pești vineri activând sectorul sănătății tale fizice, al dietei, al igienei dar și al obiceiurilor zilnice, fapt care va antrena o înbunătățire a calității stilului de viață dar și al sănătății per general. Poți deveni mai atent la alimentele consumate dar și la exercițiile sau mișcarea pe care le faci zilnic.

Horoscop sănătate 23-29 ianuarie 2023

Scorpion – Nevoie de afecțiune și apropiere!

Chiar dacă din punct de vedere fizic te simți plin de dinamism și energie din punct de vedere emoțional, poți resimți mai mult sau mai puțin conștient o nevoie de mai multă afecțiune, apropiere și conexiune, pe care vei căuta să ți-o satisfaci în următoarea perioadă. Unele activități de divertisment sau socializare te-ar ajuta atât ca și relaxare cât și în interacțiunea cu persoane noi amplificându-ți optimismul și buna dispoziție. Un gen de terapie care susține vindecarea copilului interior îți poate fi de mare folos.

Săgetător – Echilibrare fizică și energetică!

Odată cu intrarea lui Venus în Pești de vineri, încearcă să-ți aloci mai mult timp pentru tine și pentru acele activități care te reconectează cu sufletul tău, tot ce ține de echilibrare fizică și energetică dar și vindecare este favorizat. În weekend te poți suprasolicita de așa manieră încât corpul tău va da semnale clare că are nevoie de mai multă grijă din partea ta. Evită drumurile lungi dacă ești obosit și orice gen de activități intelectuale solicitante.

Horoscop sănătate 23-29 ianuarie 2023

Capricorn – Dinamism și energie!

Ești plin de energie și dinamism săptămâna aceasta. Ai o vitalitate bună dar și un psihic puternic, proactiv dornic de mai multă acțiune. Poți practica cu succes un sport mai interactiv sau poți merge la sala de fitness pentru a te menține în formă. În weekend vei rezista cu greu unor tentații culinare, mai ales că ești tentat de orice gust nou pe care nu l-ai mai încercat până acum.

Vărsător – Deschis și flexibil la remedii noi!

În primele zile ale săptămânii ești mai dornic să te răsfeți cu unele bunătăți, însă de joi îți setezi un program de exerciții care să te mențină în formă. Dacă te confrunți cu unele probleme de sănătate în weekend care te iau prin suprindere sau dacă cineva drag ție are nevoie de ajutorul sau susținerea ta, vei știi exact cum sau la cine să apelezi pentru remedierea situației. Ești deschis și flexibil în a încerca un remediu nou dacă îți este recomandat cu încredere.

Pești – Stare fizică proactivă!

Ai o stare fizică proactivă și un echilibru interior bun care îți permit să-ți atingi obiectivele. În weekend unele chestiuni neașteptate pot crea o anumite tensiune asupra ta, însă ești foarte inventiv în găsirea unor soluții care să remedieze situația. Evita drumurile lungi dacă ești obosit sau discuțiile cu anumite persoane dacă, în loc să te încarce pozitiv, tot ce reușesc este să-ți consume energia.

Urmărește CSID.ro pe Google News