Horoscop dragoste 23-29 ianuarie 2023. Zodia care își va declara iubirea!

Află ce prezic astrele în dragoste în săptămâna 23-29 ianuarie 2023. Horoscop dragoste 23-29 ianuarie 2023.
  • Publicat:

Află ce prezic astrele în dragoste în săptămâna 23-29 ianuarie 2023. Horoscop dragoste 23-29 ianuarie 2023.

Berbec – Carismă și sex-appeal!

Ambiția și determinarea de care dai dovadă săptămână aceasta te pun în valoare captând atenția și admirația sexului opus, indiferent dacă îți propui sau nu acest lucru. Ești direct, curajos și mergi la țintă cu ceea ce-ți dorești. Dorințele tale sunt intense și pasionale iar încrederea în sine pe care o emani dar și modul carismatic în care interacționezi atrag persoanele potrivite.

Taur – Direct în abordare!

Ești mai direct în abordare săptămână aceasta, exprimându-ți dorințele sau plăcerile cu mai multă intensitate. În weekend îți poți surprinde partenerul cu inițiativa de care dai dovadă, ești dornic să faci ceva diferit și incitant. O invitație la un eveniment sau o călătorie surpriză vă oferă șansa să petreceți mai mult timp împreună. Dacă nu ești într-o relație, o conversație cu o persoană diferită de tine ca și mentalitate devine interesantă și promițătoare.

Gemeni – Mai interactiv și mai vizibil!

Ești dornic să petreci mai mult cu partenerul de cuplu dar făcând ceva mai interactiv decât până acum. Poate o seară de jocuri, de dans sau o activitate în compania prietenilor ar fi binevenită. Dacă ești singur te poți decide să-ți amplifici vizibilitatea sau chiar popularitatea luând parte la mai multe evenimente sociale sau conectându-te cu oameni care au aceleași interese sau hobby-uri ca și tine.

Rac – Discuții neașteptate în weekend!

Ești mai dornic de a stabiliza o anumită situație sau relație decât de o nouă aventură. Nevoia de conexiune și intimitate este amplificată, fapt care îți intensifică dorința de a petrece mai mult timp în compania persoanei iubite. În weekend unele chestiuni care vizează angajamentul, fidelitatea sau sinceritatea într-o relație devin subiect de discuție însă flexibilitatea cu care abordezi situația este de mare folos.

Horoscop dragoste 23-29 ianuarie 2023

Leu – O săptămână promițătoare!

Poate să fie o săptămână extrem de interesantă și promițătoare din perspectiva relațională deoarece ai șansa de a crea o conexiune profundă cu o persoană cu care rezonezi din plin. În același timp weekendul poate să fie ușor tensionat dacă relația pe care o ai în acest moment nu este una foarte stabilă sau dacă nu vă doriți aceleași lucruri, însă poți avea surpriza plăcută să descoperi că partenerul tău este mai deschis decât credeai în privința unor lucruri.

Fecioară – Armonizarea relațiilor!

Vestea bună este că Venus, planeta iubirii și a plăcerii își începe sejurul în Pești activând sectorul parteneriatelor tale, deci ai șansa în următoarea perioadă sa cultivi relații plăcute, armonioase și echilibrate. De asemenea, poți fi mai romantic și mai atent la nevoile partenerului. În weekend o conversație cu o anumită persoană se dovedește a fi extrem de incitantă întrucât mentalitatea și stilul diferit al acestei persoane ți se par extrem de atrăgătoare.

Balanță – Carismă și magentism!

În general este o săptămână în care poți avea succes pe plan relațional cucerind prin carisma și magnetismul personalității tale. În weekend însă, sunt posibile unele tensiuni în relația de cuplu care vizează mai exact conexiunea și intimitatea, poate nevoile emoționale ale unuia dintre parteneri nu sunt îndeplinite așa cum acesta și-ar dori. Ce vă facilita procesul va fi maturitatea cu care puteți discuta și analiza în profunzime aceste aspecte. Fii deschis la lucruri sau abordări noi!

Scorpion – Amplificarea nevoii de afecțiune și iubire!

Ești una dintre zodiile favorizate la capitolul iubire. Venus, planeta iubirii și a plăcerii intră în semnul de apă al Peștilor activând în cazul tău sectorul afecțiunii, al iubirii, al romantismului dar și al copiilor, fapt care vă înbunătăți calitatea vieții tale relaționale în următoarea perioadă. În weekend sunt posibile unele tensiuni în relația de cuplu care pot viza casa, familia sau o chestiune imobiliară însă cu răbdare și disponibilitatea de a asculta și argumentele celuilalt, situația se poate ameliora.

Horoscop dragoste 23-29 ianuarie 2023

Săgetător – Încredere de sine amplificată!

O săptămână care te favorizează din perspectivă relațională, ești sigur pe tine și mergi la țintă cu ceea ce-ți dorești. Ești dornic să socializezi mai mult cu persoane care au aceleași hobby-uri ca și tine, fapt care te determină să participi la tot felul de cursuri sau activități de grup care să-ți faciliteze atingerea obiectivelor. În weekend poți participa la o activitate interactivă în compania partenerului de cuplu.

Capricorn – Declarații de iubire!

Odată cu intrarea lui Venus, planeta iubirii, în Pești, interacționezi mai profund iar cuvintele tale devin magice. O perioadă excelentă pentru a cuceri pe cineva printr-o declarație de iubire sau printr-un gest romantic simplu dar plin de semnificație. De asemenea, interacțiunea pe site-urile de socializare se poate amplifica. În weekend sunt posibile unele tensiuni în relația de cuplu datorate unor interese diferite.

Vărsător – Inițiativă și asertivitate!

Dacă îți propui să cucerești pe cineva săptămână aceasta, cu siguranță nimeni și nimic nu-ți va sta în cale. Inițiativa și modul asertiv dar și carismatic cu care abordezi situația vor fi greu de combătut atrăgând privirile și atenția înspre tine. Gestionarea unor activități casnice sau domestice neplanificate pare să fie un subiect de discuție în weekend în relația de cuplu iar dacă acestea pică în sarcina ta, nu vei fi cel mai încântat însă le vei rezolva într-un mod ingenios și eficient.

Pești – Activități interactive de cuplu!

Ți-ai dori o viață de cuplu mai interactivă, cu activități care să vă stimuleze atât fizic cât și intelectual, fapt care te-ar putea determina să te înscrii la un curs anume împreună cu partenerul sau să plănuiți o excursie în weekend. Dacă ești singur și ieși la o întâlnire în weekend, atitudinea mai timidă sau rezervată a celuilalt nu pare să fie cea mai încurajatoare însă profită de ocazie pentru a prelua tu inițiativa și a întreține atmosfera, s-ar putea să fie mai bine decât crezi.

Urmărește CSID.ro pe Google News