Giulia Anghelescu Huidu: cum se descurcă în izolare cu doi copii VIDEO

Un interviu despre pandemie, copii care au nevoie de atenţie şi activităţi, statul departe de familie şi cei dragi şi despre obsesiile dezinfectării obiectelor.

E nevoie de multă creativitate pentru a reuşi să faci fericiţi doi copii pe timp de pandemie, timp în care pot ieşi doar pe o terasă, timp în care le e dor de prieteni, de şcoală, de alergatul în parc sau de mersul cu bicicleta. Şi e greu şi cu dezinfectarea tuturor alimentelor, şi cu statul la masa de Paşte fără cei dragi alături. Despre cum a reuşit să treacă peste toate aceste impedimente, ne-a povestit Giulia Anghelescu.

Bianca Poptean
Bianca Poptean
Sunt deja 10 ani de când scriu pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea ... citește mai mult
Raluca Neagu
Raluca Neagu

Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.

citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Beatrice Anghel: tratamente moderne în cancerele ginecologice avansate