Femeile înșală? Psihologul Constantin Cornea răspunde

Psihologul Constantin Cornea a fost invitat în podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene, unde unul dintre subiectele discuției a fost dacă femeile înșală sau nu.
  • Publicat:

Psihologul Constantin Cornea a fost invitat în podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene, unde unul dintre subiectele discuției a fost dacă femeile înșală sau nu.

„În cuplu nu înșală decât cine n-are cu cine. Problema se pune că bărbatul înșală destul de repede când are oportunitatea, gândindu-se la consecințe după, femeile sunt ca jocurile pe calculator: la unele dintre ele treci de un nivel, la altele trebuie să treci peste trei, patru nivele prin care ea să se asigure că nu se află. Asta e diferența”, a spus psihologul Constantin Cornea.

Specialistul menționează că prima fantezie a femeilor este aventura de o noapte, adică sexul fără obligații.

Constantin Cornea are 15 ani de experiență în psihoterapia de familie, despre care consideră că este forma supremă de lucru cu inteligența, valorile, caracterul și temperamentul persoanei, prin care, orice plan de viață poate deveni o poveste de succes.

În calitate de coach, Constantin Cornea a susținut workshop-uri pe teme precum fixarea obiectivelor, comunicarea în organizații, motivația și responsabilitatea, managementul conflictelor, managementul stresului, stima de sine, controlul emoțiilor, inteligența emoțională și psihosomatică.

Vezi podcast-ul integral pe canalul de Youtube.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult