Exercițiu de feminitate: pastila de PSIHO

Îți propun un exercițiu de feminitate!

Iată un exercițiu de feminitate pe care îl poți face pentru a te reconecta cu esența femeii din tine. Colega noastră, Bianca Poptean, psiholog, te încurajează să te întrebi ce fel de femeie ești.

Draga mea Femeie, martie este luna în care ești onorată pentru ceea ce ești, dar poate fi și momentul în care să conștientizezi ce fel de femeie ești tu și dacă ești conectată cu energia ta feminină.

Așa că îți propun un exercițiu de feminitate:

Așază-te într-un loc comod, relaxează-te (știu că e posibil să nu-ți iasă din prima, însă încearcă, nu te lăsa bătută). Și respiră de câteva ori profund și abdominal ( asta înseamnă că ar trebui să-ți închipui că ai un balon pe care de fiecare dată când inspiri îl umfli, și când expiri îl dezumfli; balonul se află aici, în abdomen). Acume momentul să îți pui câteva întrebări:

Gândește-te la câteva femei pe care tu le consideri feminine. Și încearcă să găsești care sunt calitățile acestor femei cu care tu rezonezi?

  • Care sunt credințele tale legate de feminitate și de a fi femeie?
  • Ce ai păstrat din ce ți s-a spus și din ce ai văzut la mama ta?
  • Ești conectată cu energia ta feminină sau te-ai îndepărtat de ea?
  • Dacă nu, de ce crezi că s-a întâmplat asta?
  • Îți place de femeia care ești? Ce ai schimba la cum ești acum?

După ce termini exercițiul, poți să-ți notezi într-un jurnal și vezi ce simți când recitești ce ai scris.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult