Este bun sau nu postul negru? VIDEO BrulesBrocks

Dezbatem astăzi tema dedicată postului negru. E sănătos sau nu? Ne ajută cu adevărat să slăbim? Nu cumva riscăm să mâncăm şi mai mult după ce renunţăm la el?

Suntem Beatrice şi Bianca, jurnaliste „Ce se întâmplă, doctore?”, pasionate de viaţă sănătoasă, la curent cu trenduri, studii, sfaturi de tot felul, intrigate de controverse, hotărâte să le dezbatem într-o manieră relaxată.

Explorăm argumente pro şi contra, decise să facem, pe cât posibil, lumină în tot acest ocean de informaţii despre sănătate, diete, sport şi frumuseţe.

Dezbatem astăzi tema dedicată postului negru. E sănătos sau nu? Ne ajută cu adevărat să slăbim?

Nu cumva riscăm să mâncăm şi mai mult după ce renunţăm la el? Găsiţi mai multe întrebări şi răspunsuri în emisiunea noastră, B rules, B Rocks!

Make up: Nadia Comanici şi Cristina Marina,make up artists Bobbie Brown

Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Bianca Poptean
Bianca Poptean
Sunt deja 10 ani de când scriu pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Silvia Chiotoroiu: tratamentul modern pentru cataractă