Dr. Roxana Culcer, medic neonatolog: cum gestionează Australia epidemia COVID 19

Un interviu realizat cu un medic neonatolog despre regulile şi restricţiile care dau roade în Australia, dar şi despre protocoalele medicale din cadrul spitalului.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Pandemia cu coronavirus este gestionată diferit de guvernele ţărilor afectate, fiecare având reguli şi restricţii proprii. Am stat de vorbă cu Roxana Culcer, medic neonatolog la Westmead Hospital din Sydney, Australia, despre atmosfera de acolo, ce reguli şi restricţii au fost iniţiate de guvernul australian. Mai mult, Roxana Culcer ne-a spus şi care sunt protocoalele medicale pe care le respectă în spital, protocoale stricte care să îi ţină şi pe pacienţi, dar şi pe medici în afara riscului contaminării.

Este interesant de aflat cum a reuşit Australia să aibă un numă relativ mic de persoane infectate, dar şi de decese, şi care au fost măsurile ce au determinat o răspândire controlată a pandemiei.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Psiholog
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult