Dr. Ioana Simian: reguli importante de îngrijire a pielii VIDEO By CSID

Dr. Ioana Simian, medic primar dermatolog în cadrul Medicover, explică pe larg ritualul de îngrijire corectă a tenului şi accentuează asupra folosirii produselor adaptate tipului de piele.

Tenul este o carte importantă de vizită pentru oricare dintre noi: dacă avem o piele corect îngrijită, ne simţim bine şi avem mai multă încredere în noi. La ora actuală, industria cosmetică vine cu o mulţime de soluţii eficace pentru îngrijirea tenului. Iar medicii dermatologi vin în sprijinul pielii impecabile cu sfaturi, informaţii şi ritualuri care ţin cont de tipul de piele şi de eventualele probleme de la nivelul tegumentului.

Astfel, orice ritual corect de îngrijire a tenului începe cu o curăţare corectă. La aceasta se adaugă folosirea serumurilor şi cremelor adaptate tipului de ten şi momentului zilei. De asemenea, măştile şi masajul facial pot aduce un plus de frumuseţe. Cum funcţionează acestea şi cum contribuie un ten luminos la o încredere de sine sporită explică în interviul video dr. Ioana Simian, medic primar dermatolog în cadrul Medicover!

Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Mihaela Chivu: soluții pentru bruxism