Dr. Anca Vereanu: adiţia de os şi liftingul de sinus VIDEO by CSID

Dr. Anca Vereanu, medic specialist în chirurgie dento-alveolară, explică metodele adjuvante în vederea realizării unui implant dentar.

Implanturile dentare pot fi imposibil de realizat dacă nu există suficient os în care să fie introduse. Am discutat cu dr. Anca Vereanu, medic specialist în chirurgie dento-alveolară despre metodele adjuvante în vederea realizării unui implant dentar.

Ce este resorbţia osoasă, când este nevoie de adiţia de os, din ce material se realizează, când se face liftingul de sinus şi în ce condiţii, dar şi cum putem preveni astfel de situaţii, am discutat cu doamna dr. Anca Vereanu într-un interviu amplu în care dânsa a exemplificat cu radiografii şi poze sugestive cum se fac aceste intervenţii chirurgicale. 

Bianca Poptean
Bianca Poptean
Sunt deja 10 ani de când scriu pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Mihaela Chivu: soluții pentru bruxism