Digitalizarea, noul trend în stomatologie VIDEO by CSID

Lucrări protetice, implanturi dentare, îndreptarea dinţilor cu aparate ortodontice, toate se pot realiza cu maximum de precizie datorită digitalizării din stomatologie.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Noul trend în stomatologie este digitalizarea, diagnosticul şi tratamentele realizându-se cu o precizie sporită datorită tehnologiei.

Astfel, radiografiile dentare se pot face digital, iar iradierea s-a redus cu 90 la sută. În plus, amprentarea digitală a eliminat erorile şi a redus disconfortul pacienţilor.

Tehologia digitală uşurează tratamentele dentare la copii şi se poate folosi şi în ortodonţie. Tehnologia digitală a redus timpul de tratament în cabinetele dentare, iar lucrările protetice se pot face în 24-48 de ore.

De asemenea, digitalizarea a redus erorile din implantologie: tomografia şi scanările intraorale au crescut rata de succes a implanturilor, aceasta ajungând la 99 la sută.

Ne explică în interviul video avantajele digitalizării, medicul primar dentist Raluca Pascu, CEO IDentity clinic.

Mai multe informaţii despre stomatologia performantă, puteţi accesa pe site-ul www.identityclinic.ro!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult